Reklama

Reklama

Lebkouni

(seriál)
  • USA Alien Nation
všechny plakáty
USA, (1989–1990), 18 h 2 min (Minutáž: 47–95 min)

Tvůrci:

Kenneth Johnson

Hrají:

Gary Graham, Eric Pierpoint, Michele Scarabelli, Lauren Woodland, Sean Six, Terri Treas, Jeffrey Marcus, Ron Fassler, Jeff Doucette, Molly Morgan (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Jednoho dne ztroskotala vesmírná loď v poušti Mojave. V lodi bylo 250,000 mimozemských otroků, kteří mají vysokou inteligenci. Začnou žít s lidmi v Los Angeles. Postupně se snaží zapojit do obyčejného života, ale pořád k němu cítí určitý odpor. Lebkouni jsou kriminální sci-fi série a mezi hlavní hrdiny patří dva detektivové. Matthew Sikes a George Francisco. (duklak2)

(více)

Diskuze

Protentoucel

Protentoucel (hodnocení, recenze)

Houdini, podle tebe se jedná v podstatě o protirasistický námět (lebkouni = černoši před 40 lety).. ale asi ti nedochází, že je to americký film a originální název je Alien Nation a podle tebe v americe říkali černochům Alien Nation nebo co? U nás v ČR totiž černochy máme jen sem tam a ve směs pouze jako turisty a jestli myslíš naše české cikány, tak ti s černochama v americe mají společného pramálo, a pochybuji, že by ny nyše české cikány odkazoval film s ameriky :D  fakt nevím co v té hlavě máš... když už, tak by to sedělo na skinheady co by lebkouny... ale stejně, americký název je v doslovném překladu úplně něco jiného, ale to je na tebe asi moc, hodit si to do překládače, než napíšeš taková hov*a. Český název Lebkouni si vymysleli Páni "umělci" k*rvilové tady u nás a s originálním názven nemá absolutně nic společného, jako většina českých názvů u zahraničních filmů. Na tomto snímku není protirasistického ani fň. Teda tvůj příspěvek je vidět jako první, ale je to ta největší sra*ka co tady je. A kvůli takovým jako jsi ty se pak šíří kraviny, nepravdy a výmysly světem z úst lidí, kteří jsou přesvědčeni, že je to tak a ne jinak a málem by ti namlátili, když říkáš něco jiného... opravdu brilantní příspěvek. Ale předpokládám, že blbec bude blbcem i nadále.

Uživatel Protentoucel smazal svůj příspěvek.

Uživatel Protentoucel smazal svůj příspěvek.

 (hodnocení, recenze)

pičovina nad všechny pičoviny. Nevím koho mohlo napadnout natočit takovou hovadinu. na to se dívaj leda tak nějacíí RETARDI :'(

Šešulka

Šešulka (hodnocení, recenze)

V hlavě mi utkvěla hláška ze seriálu Krok za krokem...JT: Já bych za 5 minut lebkounů i vraždil(byli totiž bez televize)

Petike

Petike (hodnocení, recenze)

Zbláznili ste sa ?! Tento seriál má teda fakt benevolentné hodnotenie na to, že je to najväčší shit v dejinách sci-fi kinematografie ! :-( Aj Andromeda je od tohto čuda-juda lepšia ! :-/ Otras !

Související novinky

Reklama

Reklama