Reklama

Reklama

Pobřežní hlídka

(seriál)
  • Česko Baywatch: Pobřežní hlídka (více)
TV spot
USA, (1989–2001), 182 h 20 min (Minutáž: 45–95 min)

Scénář:

Douglas Schwartz, Gregory J. Bonann, Michael Berk, Chad Hayes (více)

Hrají:

David Hasselhoff, Jeremy Jackson, Michael Newman, Pamela Anderson, Gregory Alan Williams, Alexandra Paul, Michael Bergin, David Chokachi, Yasmine Bleeth (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(241)

Krásní, mladí, opálení a ještě jednou krásní - takoví jsou plavčíci a plavčice v prosluněné Kalifornii. Tento dnes již bez mála kultovní seriál sleduje jejich starosti a radosti, práva a povinnosti, jak přicházejí a zase odcházejí a jak se vyrovnávají s náročnou prací záchranáře, kdy musejí bojovat nejen s neplavci, různými mořskými potvory, nebo nepřízní počasí, ale někdy i musí vzít zákon do svých rukou.

S téměř 1,1 miliardou diváků je podle Guneissovy knihy rekordů Pobřežní hlídka nejsledovanější seriál na světě, a k tomu ještě všech dob. (havLord)

(více)

Recenze uživatele Movie Gourmet k tomuto seriálu (1)

Pobřežní hlídka (1989) 

Tak i tohle byl seriál mého dřívějšího mládí. Seriál o "záchranářích" pobřežní hlídky v čele s Davidem Hasselhoffem v roli Mitche Buchanana. Namakaní chlapi a dejme tomu charismatický Mitch jako lákadlo pro ženy a topmodelky či modelky jako lákadlo pro muže. V podstatě se jednalo o přehlídku prsatic (mimo ploché Alexandry Paul v roli šéfové záchranářů). Víc než záchrana lidí se zde řešily vztahy mezi hlavními postavami. Záchranáři museli v některých dílech bojovat snad až s nadpřirozenými jevy či mýtyckými tvory. Strašné. Seriál ve kterém se proslavila Pamela Anderson v roli C.J. Parker. Jediná postava, který mi zde připadala jako profesionální a která snad vydržela po všechny série a neřešily se žádné její milostné avantýry byla postava "Newmie/ho"(Michael Newman) - nejstaršího a možná i nejošklivějšího z herců, ale nejprofesionálněji působícího. A podle IMDB opravdu jediný profesionál(!) :-) Bylo to poznat, že. Teda pokud si ho někdo ze slečen či pánů vůbec v seriálu všiml. Verdikt: 2* a 30-50 %. ()

Související novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

Pobřežní hlídka se vrátí i s Mitchem a C.J.

Pobřežní hlídka se vrátí i s Mitchem a C.J.

25.04.2016

V devadesátých letech se vyrůstalo na spoustě seriálů, mezi ty nejzákladnější ale patřila Pobřežní hlídka. Plavčíci a plavčice, kteří běhali zásadně ve zpomalených záběrech, si už v květnu 2017 dají… (více)

Pobřežní hlídka ulovila Hasselhoffa

Pobřežní hlídka ulovila Hasselhoffa

04.03.2016

Nová inkarnace Pobřežní hlídky nejdřív zněla jako špatný nápad. Pak do ní ale naskákali Zac Efron a The Rock a ukázalo se, že by mělo jít o eRkovou komedii ve stylu 21 Jump Street. To už zní daleko… (více)

The Rock v Pobřežní hlídce?

The Rock v Pobřežní hlídce?

03.10.2014

Celovečerní verze Pobřežní hlídky už se chystá docela dlouho. Původně se uvažovalo o tom, že se na velkém plátně objeví Pamela Anderson a David Hasselhoff, tyhle plány ale nakonec vzaly za své. A s… (více)

Reklama

Reklama