Reklama

Reklama

Pobřežní hlídka

(seriál)
  • Česko Baywatch: Pobřežní hlídka (více)
TV spot
USA, (1989–2001), 182 h 20 min (Minutáž: 45–95 min)

Scénář:

Douglas Schwartz, Gregory J. Bonann, Michael Berk, Chad Hayes (více)

Hrají:

David Hasselhoff, Jeremy Jackson, Michael Newman, Pamela Anderson, Gregory Alan Williams, Alexandra Paul, Michael Bergin, David Chokachi, Yasmine Bleeth (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(241)

Krásní, mladí, opálení a ještě jednou krásní - takoví jsou plavčíci a plavčice v prosluněné Kalifornii. Tento dnes již bez mála kultovní seriál sleduje jejich starosti a radosti, práva a povinnosti, jak přicházejí a zase odcházejí a jak se vyrovnávají s náročnou prací záchranáře, kdy musejí bojovat nejen s neplavci, různými mořskými potvory, nebo nepřízní počasí, ale někdy i musí vzít zákon do svých rukou.

S téměř 1,1 miliardou diváků je podle Guneissovy knihy rekordů Pobřežní hlídka nejsledovanější seriál na světě, a k tomu ještě všech dob. (havLord)

(více)

Recenze (568)

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Hasselhoff ví, jak se vydělávají prachy. Prostě se seženou nějaký kozatý modelky, k nim hezcí hošani s vypracovanou muskulaturou a nechají se pobíhat po pláži. Příběh v tomhle případě není vůbec důležitý. Ani při vypnutí mozku se bohužel nebavím, pouze k smrti nudím. Tak sorry, ale tuhle pračku na prachy prostě nežeru. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Pánové Radyo a Tome Hardy, připojuji se k vám, Chandlerovi, Joeymu a milionům dalších chlapů - hlavně že hopsají :) ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

proč tolik, hvězdiček , myslím že odkážu na koment TOSIMA,vypnout zvuk a jen se kochat matkou přírodou a taťkou plastikou. Kdyby ten seriál neměl mužské obsazení, a místo toho další baby, měl by plnej počet hvězdiček:). Jinak souhlas s Vámi všema kluci co píšete"hlavně že skáčou" :)) ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Naprostý souhlas s Tomem Hardym: vpodstatě jde jen o ty prostřihy, kdy děvčata běhají po pláži a k tomu hraje nějaká (tehdy) moderní rocková písnička. Co se týče zbývající minutáže, ta je tak za 1 hvězdičku, ale ty holky to dokážou vytáhnout na tři ! :) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $1,5milióna║ Pobrežná hliadka a Mitch Buchannon v 90.rokov neskutočný kult, keď to bežalo na všetkých možných televíziách , najlepšia bolo určite prvá séria s Billy Warlockom a Eriku Eleniak, ostatné sa tiež dali bola to vtedajšia dobrodružná zábavka. /75%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Některé díly byli o ničem, některé o něčem, ale bylo to jedno. Stejně se skoro všichni jen ústavičně dívali na krasná těla a poprsí všech možných hereček/modelek od Eriky Eleniak až po Vanessu Angel (samozdřejmě někde uprostřed je i Pamela ;-)). ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Ano byl jsem pravidelným divákem prvních sérií, ale postupně jak jsem začal stárnout a jak upadala i "kvalita" tohoto seriálu přešlo toto okouzlení spíše ke zhnusení. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

"..hlavně že tam holky běhají.." Z dnešního pohledu už dosti slaboučký seriál, ale přiznejme si to, neunikl tomu nikdo!! 50%. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

:::::::::::::::::::: Já vždycky miloval ty zpomalené záběry jak běží :-) Herci se museli hodně naběhat :-) David Hajzlhovno je borec a Pamela Anderson silikonový kult ! ::::::::::::::::::: ()

tron 

všechny recenze uživatele

Ťažko povedať, zhruba prvé dve série sa mi páčili, postupne to bolo ale už len o telách. Bol som u toho, keď to štartovalo a spočiatku to bol fakt dobrý seriál so slušnými scenármi a kvalitným kastingom. Ku kobncu už boli zápletky čoraz absurdnejšie (plavčíi v nich riešili VŠETKO) a u nových hercov záležalo naozaj už iba na tom, ako vyzerajú. Najviac mi v živej pamäti utkvela spomienka na to, ako Alexandru Paul zabil žralok. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kozyyyyy vsude samy kozyyy :) Akorat Stefanie to kazila :D Kdyby tam misto toho serialu byli jen ty prostrihy tak je to jasne za pet :) ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

#2 Seriál byl geniální už jen díky úvodní znělce a koláži běžících krásek (bohuže i krasavců) ve slow-motion. Jednou za čas bych nějakým dílem určitě nepohrdnul, prostě dokonalá pastva pro mé oči. Názory, které stojí za pozornost: Chandler ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Já se přiznám zcela normálka, že jsem se na to dívala a tehdy jsem vůbec nějaké hodnocení neřešila. Dneska by to bylo zřejmě jinak, ale tehdy peckovní seriál, co taky jiného v té době bylo, že jo ? Z doby tehdejší to hodnotím takhle a basta. A celých 242 dílů jsem neviděla, to ne:-) ()

Faidra odpad!

všechny recenze uživatele

Já ten silikon vážně nesnáším, pardon. A to holky měly ze silikonu jenom obsah plavek, ale Hasselhoff vypadá, že je z toho celý. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kdo slouží na věži 12?" To nevím, ale určitě tam někdo v červených plavkách bude. Jinak tedy nejsem zcela přesvědčen o tom, že nabubřelé silikony jsou zárukou kvalitního seriálu, ale pokud se jim kamera svědomitě a detailně věnuje, tak to na tři hvězdy ode mne bez problémů stačí. Sestava zpomaleně běhajících záchranářek ve mně totiž často probouzela touhu tonout v blízkosti jejich stanoviště, ale při mé smůle by mne stejně zachránil Mitch skokem ze sousedního světadílu, takže škoda vody v plicích. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

No jo, pohřební hlídka... To byl seriál mýho mládí a moje nejoblíbenější záchranářky byly Pamela Anderson a Yasmine Bleeth. Kdyby tam nebyl Hajzlhoff a ta mužatka Alexandra Paul, tak bych dal klidně plnej počet... ()

Související novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

Pobřežní hlídka se vrátí i s Mitchem a C.J.

Pobřežní hlídka se vrátí i s Mitchem a C.J.

25.04.2016

V devadesátých letech se vyrůstalo na spoustě seriálů, mezi ty nejzákladnější ale patřila Pobřežní hlídka. Plavčíci a plavčice, kteří běhali zásadně ve zpomalených záběrech, si už v květnu 2017 dají… (více)

Pobřežní hlídka ulovila Hasselhoffa

Pobřežní hlídka ulovila Hasselhoffa

04.03.2016

Nová inkarnace Pobřežní hlídky nejdřív zněla jako špatný nápad. Pak do ní ale naskákali Zac Efron a The Rock a ukázalo se, že by mělo jít o eRkovou komedii ve stylu 21 Jump Street. To už zní daleko… (více)

The Rock v Pobřežní hlídce?

The Rock v Pobřežní hlídce?

03.10.2014

Celovečerní verze Pobřežní hlídky už se chystá docela dlouho. Původně se uvažovalo o tom, že se na velkém plátně objeví Pamela Anderson a David Hasselhoff, tyhle plány ale nakonec vzaly za své. A s… (více)

Reklama

Reklama