Reklama

Reklama

Pobřežní hlídka

(seriál)
  • Česko Baywatch: Pobřežní hlídka (více)
TV spot
USA, (1989–2001), 182 h 20 min (Minutáž: 45–95 min)

Scénář:

Douglas Schwartz, Gregory J. Bonann, Michael Berk, Chad Hayes (více)

Hrají:

David Hasselhoff, Jeremy Jackson, Michael Newman, Pamela Anderson, Gregory Alan Williams, Alexandra Paul, Michael Bergin, David Chokachi, Yasmine Bleeth (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(241)

Krásní, mladí, opálení a ještě jednou krásní - takoví jsou plavčíci a plavčice v prosluněné Kalifornii. Tento dnes již bez mála kultovní seriál sleduje jejich starosti a radosti, práva a povinnosti, jak přicházejí a zase odcházejí a jak se vyrovnávají s náročnou prací záchranáře, kdy musejí bojovat nejen s neplavci, různými mořskými potvory, nebo nepřízní počasí, ale někdy i musí vzít zákon do svých rukou.

S téměř 1,1 miliardou diváků je podle Guneissovy knihy rekordů Pobřežní hlídka nejsledovanější seriál na světě, a k tomu ještě všech dob. (havLord)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (568)

venca163 

všechny recenze uživatele

Hodnocení zde je tak nízký, zase jeden z typických seriálů devadesátých let. Takovýhle devadesátky prostě byly, tohle si diváci žádali a sledovali to s gustem a dneska nad tím kdekdo ohrnuje nos, protože z objektivního hlediska je kvalita slabá. A co? Já se ani nezlobim. Nejkrásnější Pamela Anderson, Yasmine Bleeth a Carmen Electra, všechny je miluju! (70%) ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Tsssss, pokrytec všude kam se podíváš. Každé to tu haní, kritizuje ale většina to v tý době počátku devadesátek hltala s otrevřenou pusou a dělala vše pro to, aby nevynechala jediný díl, aspon ty první série...a kdo říká opak....takže i když vlastně hloupoučké, tak kult jak prase a ten si zaslouží, kultovní hodnocení....a hlavně, že skáčou :-))) ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Jako náctileté dítě jsem tenhle seriál hltala - tedy první sérii, ale postupně můj zájem opadal, jak se díly začínaly stále více věnovat vzájemným vztahům postav a méně záchranným akcím. Běhající prsaté ženské mě jaksi nebraly (taková Erika Eleniak mi byla vyloženě protivná) a hezkého chlapa, aby divačky hledaly dalekohledem (Hajzlhoffa nesnáším odjakživa a zbývající "herci" byli většinou jen muskulaturní manekýni bez náznaku nějaké hlubší psychiky). Povrchní seriál o pláži, se samými krásnými, mladými, proporčně dokonalými jedinci, a se spoustou popíkových klipů, při kterých děvčata ve zpomalených záběrech rozhazují do stran silikony. 35% ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Houpy hou, houpy hou.. Neoddiskutovatelná devadesátková, a minimálně co do sledovanosti, světová televizní legenda v podobě reklamní kampaně na plastickou chirurgii upozaďující scénář na úkor množství užitého silikonu, i kdyby jen navěky božské Pamely Anderson, se s nesmírnou důsledností svého času snažila mystifikovat skutečnost o nejobéznějším národě světa.. ()

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Hasselhoff ví, jak se vydělávají prachy. Prostě se seženou nějaký kozatý modelky, k nim hezcí hošani s vypracovanou muskulaturou a nechají se pobíhat po pláži. Příběh v tomhle případě není vůbec důležitý. Ani při vypnutí mozku se bohužel nebavím, pouze k smrti nudím. Tak sorry, ale tuhle pračku na prachy prostě nežeru. ()

Galerie (818)

Zajímavosti (62)

  • Po natočení první sezóny seriálu nabyli tvůrci dojmu, že představitel Hobbieho (Brandon Call) dospívá příliš rychle a pro zachování plánované kontinuity děje se rozhodli zvolit na jeho místo jiného dětského herce. V tomto důsledku došlo k ukončení spolupráce s Brandonem Callem a na jeho pozici od druhé řady seriálu nastoupil herec Jeremy Jackon, který serval u seriálu v roli Hobbieho dalších osm let (od roku 1991-1999) a po tuto dobu odehrál 179 epizod. (FIBO)
  • V patnáctém díle šesté řady s názvem “Bash at the Beach“ si zahráli dnes již proslulé legendy wrestlingu Hulk Hogan, Randy Savage (Macho Man), Ric Flair a Leon White. (Stocki)
  • V seriáli sa objavil ako 19-ročný aj Jason Momoa (Jason Ioane) a účinkoval v ňom posledné dve sezóny. Pre americký týždenník Entertainment Weekly sa vyjadril, že celé štyri roky po účinkovaní si nemohol nájsť agenta. Vraj hercov zo seriálu nikto nebral vážne. (Willy38)

Související novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

Pobřežní hlídka se vrátí i s Mitchem a C.J.

Pobřežní hlídka se vrátí i s Mitchem a C.J.

25.04.2016

V devadesátých letech se vyrůstalo na spoustě seriálů, mezi ty nejzákladnější ale patřila Pobřežní hlídka. Plavčíci a plavčice, kteří běhali zásadně ve zpomalených záběrech, si už v květnu 2017 dají… (více)

Pobřežní hlídka ulovila Hasselhoffa

Pobřežní hlídka ulovila Hasselhoffa

04.03.2016

Nová inkarnace Pobřežní hlídky nejdřív zněla jako špatný nápad. Pak do ní ale naskákali Zac Efron a The Rock a ukázalo se, že by mělo jít o eRkovou komedii ve stylu 21 Jump Street. To už zní daleko… (více)

The Rock v Pobřežní hlídce?

The Rock v Pobřežní hlídce?

03.10.2014

Celovečerní verze Pobřežní hlídky už se chystá docela dlouho. Původně se uvažovalo o tom, že se na velkém plátně objeví Pamela Anderson a David Hasselhoff, tyhle plány ale nakonec vzaly za své. A s… (více)

Reklama

Reklama