Reklama

Reklama

My Soul to Keep

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete, aby vám děti nelezly do sklepa, tak jim to pusťte. Ale musí to být maximálně prvňáčci, protože ty starší se vám vysmějí. Vesměs nuda o klukovi, který má v suterénu příšeru, kterou se snaží zahnat baterkou a křikem na kamna. Od dětí je to sice zahrané celkem slušně, ale to v tomhle případě nestačí ani náhodou. 10% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Nie že by to bolo vyložene zlé (v pohode nakrútené, detský hrdina relatívne znesiteľný, fajn hudba), len ide o to, že keď vylezie horor s detskými protagonistami v hlavných úlohách, sú len 2 možnosti: Buď to bude odvážne, tvorcovia ich šetriť nebudú a môže byť z toho ultimátna pecka, alebo to bude priposraté, a vznikne z toho napokon infantilná rozprávka pre deti od 3 do 12 rokov. Samozrejme, tento film má omnoho bližšie k možnosti číslo 2. A keď sa tu náhodou niečo odvážia ukázať, tak to bude tesne pred koncom a veľa strachu to tak či tak nenaženie. V prvej polovici sa vlastne nič nedialo, v tej druhej pobehuje fagan po dome a svetielkami zaháňa smiešnu príšerku. Netrpel som, ale čakal som niečo iné. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Malý devítiletý Eli Braverman věří ve zlo, které žije v suterénu. Když jeho starší sestra Emily jednu noc nechá samotného, zkoumá jestli je zlo pravé, nebo jen v jeho hlavě. To co zjistí je horší než jeho nejhorší noční můry. Film je výborně zahrán a je vhodný pro děti, kteří se určitě budou bát. Dítě vyzbrojené baterkou jde do sklepa... ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

To byl, ale těžký pytel plný hoven. Tak, že asi tak v rodinném domě žije kluk jeho sestra a otec a matka syn vidí v kotli jakousi příšeru , která si pro něho jde samozřejmě mu nikdo nevěří. Má to 90 minut z toho za 40 minut se stane pouze to, že toho kluka vyděsí jeho sestra jelikož ji natáčel jak se sprchuje další část filmu se vyvíjí zhruba takhle kluk jde do sklepa jelikož se ta příšera bojí světla (není zde vysvětleno proč, když se projevuje svícením jí teda vadí světlo a nebo proč se bojí cca 7 letého kluka ) tam se vždy rozsvítí kotel a kluk uteče tohle se několikrát po sobě opakuje pak se kluk vyzbrojí světly a jde po ní ona se první bojí a pak si ho odnese. Nyní přijde pointa konec je kopírka filmu Dark Skies a dalších x filmů. 5 procent za tu dceru a její šaty, když šla na tu party a za to, že jí ta matka na konci natáhla sice ji měla mlátit pravidelně, ale i tohle potěší (bohužel je to jediná násilná scéna filmu a trvá tak 5 sekund) a za to, že se dozvíme jak dopadl Optimus Prime :-) spoiler zabili ho a zůstala z něho jen maska, kterou má ten kluk vystavenou v pokoji a hraje si s ní tudiž jeho další pobyt v Transformers je v nedohlednu. Je docela smutné, že z 6 komentářů jsou tu 2 po 3 hvězdách a někdo tomu dal dokonce i čtyři :-). P.s. práva na tento film by mohla koupit někdy Čt a dat to v hlavním vysílacím čase případně Disney Channell ()

MatejNosal 

všechny recenze uživatele

Hrozná zlátanina. Veľmi slabé či po hereckej alebo scenáristickej stránke. Raz tu hrá hudba ako z nejakej trápnej českej komédie, potom ako z akčného filmu a zriedkavo náznaky hororových tónov. Pre deti do 12 rokov to môže byť fajn zábava, ale pokiaľ ste dospelý a máte radi horory od tohoto radšej ruky preč a ušetríte si svoj čas na niečo zmysluplnejšie. Mimochodom žáner horor (berte s veľkou rezervou) by tu mal byť maximálne na poslednom mieste a nie jedinom, takto to veľmi zavádza. My Soul to keep pred týmto filmom. (20%) ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama