Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (13)

sQelle odpad!

všechny recenze uživatele

Musím říct, že je pro mě tohle něco jako pro třináctiletou holku žiletka. Člověk to dělá i přes to, že mu to ubližuje, ale furt se u toho cítí nějak zvláštně, uspokojeně. Prostě si jednou za čas pustíš podobnou slátaninu u které vypneš. Chápu, že už dávno nejsem cílovka, takže mě nespočet salt, přemetů, vrutů, roznožek a podobných akrobatických prvků, kde bych se bál o rozmnožovací ústrojí, nijak nenadchne a tím pádem nemám ani tu moc něco hodnotit. Jenže se tomuhle zlu odolává o trošku hůř, než tomu chtíči strčit ruku do mlýnku na maso. ()

BOURQUE odpad!

všechny recenze uživatele

Filmové spracovanie známeho Disney seriálu . Výsledný film je ukážkou toho, ako by sa nemali točiť filmy na základe Disney seriálu. O náročnosti príbehu ako aj o hereckých výkonoch je tu zbytočné hovoriť, pretože tie tu prakticky neexistujú. Aj 3x by som si rozmyslel, že či niečo také nechám vidieť (mojim) deťom. Nadšenie S. Stanley chápem, ale to tu nestačí. Osobné hodnotenie: 40% (odpad!) ()

Reklama

Agent24 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem neviděl ani jeden díl seriálu jen kousíčky. Asi jsem byl na film nějak naladěn, ale mě se líbil. Nebyl dlouhý a opravdu mě to bavilo. Jasně je to ptákovinka, ale když se film nebere vážně tak se dá v pohodě koukat. Sadie Stanley to hrála tak odhodlaně, že se to jen tak nevidí u filmu podle dětského seriálu. Klidně bych koukl i na druhý díl až bude. Kim Possible 100%!!! ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Každý den teen hrdina Kim Possible s přáteli se snaží nalézt rovnováho mezi vysokou školou a záchranou světa. Tento oživlý komiks se dal do komplikovaných teen emocí. A ten srdce zahřívající konec! ()

Galerie (220)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se ve Vancouveru (Britská Kolumbie, Kanada). (BMW12)
  • První hraný televizní film z dílny Disney Channelu, který je inspirovaný jiným animovaným seriálem stejného jména – Kim Possible (od r. 2002). (10milda)

Reklama

Reklama