Reklama

Reklama

MacGyver - Série 1 (1985) (série)


Svět podle Trumba (S01E06)

(epizoda)

Obsahy(1)

MacGyver odchádza do Amazónie za svojím priateľom dr. Charlesom Aldenom, vedúcim expedície Inštitútu tropickém ornitológie, aby mu pomohol zistiť, pred akým nebezpečenstvom z určitých oblastí pralesa náhle uteká a uniká všechno živé. Spoločne sa vydávajú pátrať do ohrozenej oblasti, kde Lucien Trumbo vybudoval prakticky z ničoho kakaovníkové plantáže a dedinu pre domorodých robotníkov. Tam odhalia, že zdrojom nebezpečenstva sú miliardy všežravých a všetko pustošiacich mravcov. (TV JOJ)

(více)

Recenze (9)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podľa mňa jedna z top 3 najlepších epizód a jedna z najzapamätateľnejších. Až po mnohých rokoch neskôr som zistil, že spracovaný námet nebol celkom originálny a vychádzal z o 30 rokov staršieho filmu Nahá džungla, samozrejme v modernejšom a svižnejšom kabáte a bez zbytočnej romantiky. ()

Reklama

baclajean 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď som MacGyvera ako malý chlapec pozerával v telke, toto bola moja najobľúbenejšia časť. Z úcty k tomuto faktu a spomienkam dávam 3/5, ale už to nemá takú intenzitu, ako "za mlada". ()

KOOHA 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tupoučké, ale krásné. Jeden z nejlepších dílů. Tyhle první epizody byly pecka, nabité nápady MacGyverismů, které postupně upadaly až nakonec seriálu byly pomálu ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama