Reklama

Reklama

MacGyver

(seriál)
USA / Kanada, (1985–1993), 110 h 38 min (Minutáž: 45–49 min)

Hrají:

Richard Dean Anderson, Dana Elcar, Bruce McGill, Robin Mossley, Elyssa Davalos, Michael Des Barres, Teri Hatcher, John Anderson, Dale Wilson, Bruce Harwood (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(139)

Odvaha a všestranné znalosti - to jsou nejsilnější zbraně tajného agenta MacGyvera. Takto vybaven pak lehce vyřeší jakoukoli složitou a nebezpečnou situaci... (TV Prima)

Recenze uživatele Wysch k tomuto seriálu (2)

MacGyver (1985) 

Slabé i silné díly tu samozřejmě jsou, ale za to, že tenhle seriál byl jeden z nejlepších, které v danou dobu na Nově běžely... a vlastně i jeden z nejlepších, jaké se v české televizní historii vůbec vysílaly. Kupodivu dabing mi pasuje více, asi díky vzpomínkám. [shlédnuto jako špunt v TV, nyní jako dvaadvacetiletý špunt jako .avi] ()

Pilot (1985) (S01E01) 

Ó, právě jsem si stáhnul prvních pár dílů a shlédl pilot. Ó, jak krásné vzpomínky vyvolal, ačkoliv stejně jako celý následující seriál je - jemně řečeno - trošku přitáhlý za vlasy. Ale proč se starat o realitu, když si celý seriál dělá z MacGyvera vlastně psinu. "Neříkej, že dokážeš udělat výbušninu ze žvýkačky." _ "Proč, máš nějakou?" [.avi] ()

Související novinky

MacGruber se vrátí do akce?

MacGruber se vrátí do akce?

27.09.2016

Šílená komedie MacGruber (u nás jako Super Mac), která před šesti lety zparodovala MacGyvera, byla těžkým propadákem. Film vydělal jen 9 milionů dolarů, v dalších letech o něj ale byl takový zájem,… (více)

Seznamte se s novým MacGyverem

Seznamte se s novým MacGyverem

22.03.2016

James Wan, režisér Saw nebo Rychle a zběsile 7, se řadu let snažil dostat MacGyvera na velké plátno. Seriálová klasika to tam nakonec nedotáhla, Wan ale rozjel alespoň televizní reboot, který právě… (více)

MacGyver se vrátí hned dvakrát

MacGyver se vrátí hned dvakrát

06.02.2016

Možná víte o tom, že se blíží seriálový reboot MacGyvera. Pilotní díl natočí James Wan (Rychle a zběsile 7), který o legendárním šikulovi básní už několik let, studio Lionsgate teď ale odhalilo… (více)

Akční klasiky míří do televize

Akční klasiky míří do televize

04.10.2015

Vyjmenovat všechny nadcházející televizní rebooty by trvalo zatraceně dlouho. Na malou obrazovku se v současnosti hrne spousta starých seriálů a sem tam se objeví i snaha o transformaci filmové látky… (více)

Reklama

Reklama