Reklama

Reklama

Enterprise se vydává na planetu Angel One, aby pátrala po přeživších z nákladní lodi Federace. (SkyShowtime)

Recenze (7)

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Planeta, kde vládnou ženy a kde si opět tak trochu hrajeme s tím, co je a není Prime directive. A k tomu podivná chřipkovitá nákaza na palubě Enterprise. Beata jako hlava planety nebyla moc uvěřitelná, ale jinak jsem s tímhle dílem spokojený. A chraptící kapitán v závěru pobavil. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Popravdě - chápu, co se komu na téhle epizodě nelíbí a pokud to někomu leze krkem tak to určitě nebudu rozporovat. Ano, je to naprosto lacině klišeoidní pseudo-feministické "zrcadlo" společnosti, které je povrchní až to bolí, ano, je to předvídatelný od prvního momentu do posledního "zvratu", a ano, jsou tam nějaký laciný vtípky, ale - ve skutečnosti to je asi nejlepší zpracování tohodle námětu co sem kdy viděl. Rozhodně nejlepší ve Star treku (DS9/TOS). Křečovitost a laciné vtípky jsou držené na snesitelné úrovni, je tam nějaká dějová linka, sekundární dějová linka to tak nějak oživuje, závěr neni trapně akční, ale poměrně civilizovaně optimistickej a dokonce obsahuje určitou ne-úplně-lacinou úvahu ve svém rozuzlení (jako, žádnej zázrak, ale...) ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Společnost která nelétá warpem, součást federace? Trochu přiohnutá základní směrnice. Jinak feministická planeta, dneska už fakt otravné téma, ale v době vzniku to bylo celkem fajn. ()

Reklama

Reklama