Reklama

Reklama

Zatímco pozemní tým bojuje, pustoší Enterprise vysoce nakažlivý virus. (SkyShowtime)

Recenze (5)

SSE 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zábavné a dobré, ale vykopírování záběrů z ST3 vč. měsíce za základnou je už trošku moc, navíc i zápletka s ukradenou Enterprise vč. příslušných záběrů z doku se opakuje, dokonce i nastavení autodestrukce se v tomto díle objevuje. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta poslední třetina... možná polovina by byla za 4*, zápletka měla nějakou pointu a myšlenku, žádnej zázrak, ale ok, fajn SF námět atd. - ale narovinu a upřímně, první půlka se vlekla jak rozvařená špageta. (Plus teda nevim jak moc je tu ST 3 dáván tribut a jak moc to je vykrádačka cool scén a záběrů.) ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujímavá epizóda s predstavením zvláštnej "binárnej" rasy pre život nutne komunikujúcej s pomocou počítačov, ale chýbala mi tu silnejšia zápletka, nejaké reálne hroziace nebezpečenstvo. Čo sa týka simulátorovej paluby, príliš sa tvorcovia rochnia v 20. storočí, ktoré silne pochybuje, žeby ľudí 24. storočia zaujímalo a vôbec poznalo. Ako keby sme my neustále vyhľadávali 16. storočie. Chýba v tom fantázia i logika. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hezké. Z rutinní údržby a upgradu lodi se vyklubal zajímavý a dramatický díl o závislosti na technologiích. Aspoň jsme mohli vidět, jak probíhá evakuace lodi při stavu ohrožení. A k tomu jako bonus krásná a charismatická Minuet. Herečka, která ji na konci nahradila, zahrála výborný nechápavý a prázdný pohled. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama