Reklama

Reklama

Počítačový systém lodi Enterprise se stane obětí záhadného elektronického "viru". (SkyShowtime)

Recenze (6)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalšie stretnutie s Romulánmi (veľmi sa mi páči prevedenie ich lodí), ktorí sú čoraz útočnejší. Zaujímavá epizóda s mysterióznou zápletkou, ktorá je v závere aj pekne napínavá a akčná. Len taký menší postreh: promenáda lodí, či už federačných alebo romulánskych, v neutrálnom pásme, z ktorého hrozí vojnový konflikt, je väčšia ako kolóny áut v rannej špičke. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z vrcholů této série. Který má volné pokr. v DS9. 1. představení Iconianů či spíše jejich technologie, což bylo později komplexně a působivě použito jako výchozí premisa pro válku s Iconiany v ST online. Objeví se opět U.S.S.Yamato, tentokráte skutečná a jako special quest stars...Romulané.;-) ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakože... ok-ish. Nevyužitost Romulanů trochu bolí, poněkud deus-ex-machina zjištěné řešení je spíš otravné a z pr- ...klobouku vytažené Picardovo nadšení pro archeologii který tam je jen aby... eh? nevim, nemuseli dávat vedlejší postavu experta na archeologii? ...je opruzný klišé. Ale jako ok, má to nějaký drama, spád, děj a sledovat se to dalo docela dobře. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama