Reklama

Reklama

Posádka zachrání ztracenou pozemskou kolonii, což vede k objevení nové civilizace. (SkyShowtime)

Recenze (8)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvojzápletky obsahující vzájemné řešení jsou... i když se udělají tak že dávají smysl, vždycky působěj násilně a roubovaně. A i když tady jsou nějaké zajímavé motivy, tak naprosté odmávnutí problému kulturního rozdílu skupin které dělí staletí technologického a kulturního vývoje je lame (totéž pro otázku klonů a osobní identity - prázdná deklarace neni zpracování problematiky). Plus celý ten příběh se tak nějak... prostě jen děje, žádné zvláštní drama nebo konflikt nebo cokoliv. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl, který obsahuje něco, co by jste v posledních sériích hledali jen těžko a který by spíše patřil do TOS. Narážím na na ubytování Bringloidů v jednom z nákl. doků.;-) Irka dostane Rikera, což není vzhledem k jejím genům nic prequapivého. Motiv starého signálu a později kolonie pozemšťanů/potomků z lodi třídy DY-500, SS Mariposa z 22.st. mě na tom baví nejvíce. Závan z doby STE, který ještě neexistoval. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pošlite klony! Predvídateľná pointa vo viacmenej odľahčenej epizódy, v ktorom hrajú prím predovšetkých humor a podarené hlášky, "Klingóni nikdy neomdlievajú...vrŕŕŕ´", ale bavilo ma to a zápletku s klonmi sme v seriáli ešte nemali. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Worf dostane klingonské spalničky, ale mám podezření, že je to pouze zástěrka k balení doktorky. Na Enterprise se nasáčkuje parta vidláků, jejichž přítomnost sice u Picarda vyvolá záchvat smíchu, ale rozhodně není příliš žádoucí. Naštěstí se objeví planeta klonů( která možná inspirovala legendární Rimmerosvět). A ta nutně potřebuje novou krev... ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama