Reklama

Reklama

Simulovaná válečná hra se zvrtne, když je posádka přepadena bitevní lodí Ferengů. (SkyShowtime)

Recenze (7)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bitevní tréninková simulace. Co se nepovedlo v minulém díle, se naprosto excelentně podařilo v tomhle - poměrně zajímavá hlavní zápletka tu je silně, ale přitom jemně provázaná s osobní linkou Data a jeho snahy o pochopení lidskosti, což se odehrává dokonce na dvou úrovních souběžně a má to dokonce i hodnotnou myšlenku a dobré zpracování. Pocestě proběhne i pár hezkých osobních a vztahových charakterizací. ()

Reklama

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tenhle díl si pamatuji z TV a i po dalším přehrání musím říct, že je prostě super. Nevím proč, ale jak bojová simulace, tak Datovo soupeření bylo opravdu zajímavé, napínavé a krásně se na to koukalo. Jinak si Raiker hezky zahrál na Kirka, když zapnul "rozhlas" a měl povzbuzující řeč. (Řekněte mi jak se to nazývalo, já si nemůžu za boha vzpomenout sakra) Rozhodně jeden z těch opravdu hodně lepších dílů. Hezká práce Date a Worfe :) ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bojová simulácia má pár logických chybičiek a trochu skratkovitý dej a zvraty, ale aspoň je tu náznak vesmírnej bitky, mimozemský poradca Federácie pre stratégiu je podarený a s Datom sa človek zasa raz pobaví. Žeby bola Enterprise hotová po pár výstreloch lode Ferengiov? Trochu menej ohýbania nastavených pravidiel by nezaškodilo. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak samoz., že mě nejvíce baví linka na U.S.S.Hathaway, než Pulaská the COW, co neskutečně opruzuje chudáka Data, aby to tomu samolibému Kolramimu, který by fakt potřeboval proplesknouti a kterého hraje slizský dr.Edgemar z Total Recall v.1.0. nandal. Což ale zase dává trochu smysl. Jen ten způsob provedení... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Cílem hry „Strategema“ je obsazovat území protihráče jeho obtahováním kurzory ovládanými pohyby prstů, přičemž se hraje na třech holografických obrazovkách současně a tyto obrazovky navíc rotují. Podobné hry se dnes skutečně hrají, například v podobě miniher na multiplayerových serverech ve hře „Minecraft“. (vojtaruzek)

Reklama

Reklama