Reklama

Reklama

Na Rikera zaútočí smrtící mikrob, který napadne jeho centrální nervový systém. (SkyShowtime)

Recenze (9)

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

My great-grandfather once got bit by a rattlesnake. After three days of intense pain, the snake died. Hle, Rikerův pradědeček byl asi Chuck Norris. Prvně jsem si říkal, proč má ta epizoda tak špatné hodnocení (zejména na imdb, tam je suveréně nejhorší), protože první třetina byla dobrá. Cpát sestřihy na konec druhé série je opravdu hodně špatné. Dr. Pulaski víceméně vyhodila Picarda, tak dostala padáka, škoda. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Typ dílu, ze kterého mě vždy nabíhá žíla na spánku. Mají je satanžel i např. Přátelé či Simpsoňáci. A o čem to je? Já vlastně ani nevím. 25 let jsem to neviděl a pokud se někdy nebudu brutálně nuditi, tak dalších 25 let též ne. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Medicínske epizódy mám rád, a až do momentu, keď Riker šiel spomínať, resp. bol do toho do-stimulovaný, to bolo fajn. Stal sa však z toho "klasický" spomienkový diel s viacerými flashbackami, za čo mu patrí hviezda dole. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

He? Jakože - už sem viděl HODNĚ "vzpomínkovejch" dílů v nichž se recyklujou starý záběry, aby se ušetřil rozpočet. Obvykle to je seskládané s nějakou logikou co se točí kolem nějaké obhajoby nebo melancholie nebo připomínání. Pár takových bylo udělaných dokonce dobře (StarGate hlášení / "tribunály"), většina byla totálně o ničem (různá deliria, zážitky na hraně smrti, vztahový nesmysly...) Tohle - tohle bylo poprvé co sem viděl takovej díl, ve kterém se scénáristi vůbec nenamáhali dát dohromady "vzpomínky" podle jakékoliv logiky a prostě jen naházely na hromadu scény, co jim přišly asi-že-cool, protože hodnocení nebo vizuál (asi?), protože "delirium, whatever, fuck it". Dal bych tomu odpad, ale a) tam bylo přecejen pár lepších momentů a b) tahle scénáristicky-režijní drzost je tak doslova chucpe, že to prostě musim aspoň trochu ocenit. (Prej to je poslední epizoda s Dr. Polanskou. Škoda, byla značně-lepší-McCoy. Teď se tam určitě vrátí ta nijaká matka-od-toho-kluka se svojí trapnou sloro-love-story s Picardem. Chjo. :/ ) ()

Reklama

Reklama