Reklama

Reklama

Dat závodí s časem, aby zachránil lidskou kolonii, pro kterou mimozemšťané plánují smrt. (SkyShowtime)

Recenze (6)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Korporace Sheliak je velmi zajímavá a jak tak bývá v treku nepříjemným a trestuhodným zvykem, později už nevyužitá. Ve fan sekci v projektu ST renaissance, jest podrobně popsána jejich drsná válka s UFP, která bývá přirovnána (nikoli bez důvodu) k masivnímu konfliktu s Dominionem. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvelá epizóda, v ktorej sa obe línie príbehu skvelo doplňajú, aj keď obe sú vlastne o jednom - o forme komunikácie a ako na ňu vyzrieť. Veľmi ma bavil Data i Piccard, aj napriek dramatickej atmosfére nie je núdza o zábavnosť (Piccard keď necháva čakať mocné spoločenstvo Sheliak, Data štandartne keď sa správa...no ako stroj). Pri Datovi, ktorý sa zasa o čosi viac naučil o ľudskej podstate, som v jednej scéne až strpol, keď bol nečakane odstavený. Nájde si tam aj kamošku, ktorá by možno chcela aj niečo viac...čo by asi robil playboy Riker na jeho mieste? Epizóda sa fakt vydarila po všetkých stránkach. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fun story se Sheliakama je... fun; a dokonce dobře udělaná a s reflexí problémů mezidruhové komunikace. Interakce Data s lidmi na planetě, jejich postoje a i - byť poněkud čitelné, ale přesto - řešení situace je ale skutečná hodnota tohodle dílu (a ne (jen) kvůli tý nerdce se srdcem a duší vulkánky) a to jak kvůli Data a jeho pokračující snaze o pochopení lidskosti, tak kvůli reflexi podobných situací obecně. Scénář prý napsal právník - dost možná jediná dobrá věc, kterou kdy nějakej právník vytvořil. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama