Reklama

Reklama

Členové náboženské kultury zajmou Troiovou a chystají se obětovat ji Picardovi. (SkyShowtime)

Recenze (9)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Squellá hudba od Rona Jonese (jak jinak) s Lelandem Palmerem z TP, který se tu maskuje jako protoVulkánec a jehož zvědavost ho dohnala, až na samou hranici bytí. A hl. inspirační zdroj pro Michaela Pillera, když psal ST IX. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozorovatelia pozorovateľov. Hlavná direktíva Federácie je opäť na pretrase dňa a opäť ide o veľmi zaujímavé "divadlo". Škoda, že Vulkánci sa v novej generácii objavujú menej ako šafránu, preto poteší aj ich pripodobnenie s primitívnejšou formou civilizácie. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bratři Strugačtí sice tvrdí, že je těžké být bohem, ale Picard to zvládá levou zádní. Při sledování tohoto dílu nešlo nevzpomenout na legendární komiks Malý bůh z neméně legendárního časopisu ABC... ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ODPAD - idiot co neví co je racionalita nebo kritický myšlení píše díl o racionalitě a kritickym myšlení, výsledkem je sračka kde: údajně racionální rasa sou iracionální idioti co obratem věřej libovolný bullshit storce, profi antropolog se pohlavě hrne do nejdementnějšího řešení situace, Picard mine asi tak deset možnejch řešení aby s velkou slávou defaultoval na to nejzjevnější... každej tenhle bod by šlo rozepsat na hate rant protože každej z nich neni jedna debilita ale řetězec debilit. Pocestě tu je "The Picard" jako předvzor pro později kurva otravný "THE SISCO" z DS9 a celej díl je předvzor pro (nijak zvlášť dobrej) devátej film. Dávám 1* za nějaký ideově Star trekovský Picardovy hate ranty na náboženství a tak - ale jako nějakou váhu to v tomhle směru taky nemá. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sílu to má i dnes, ale v 80-tých letech, takto v televizi říkat, že náboženství jsou báchorky, obzvlášť v americe, to muselo být hodně silný kafe! Hodně slušný přesah! ()

Reklama

Reklama