Reklama

Reklama

Komandér Riker je podezřelý z vraždy uznávaného vědce. (SkyShowtime)

Recenze (9)

tomalakis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak zaprvé, velevážení einsteini, Deanna nemohla poznat že paní Apgarová lže, protože nelhala - tak si to prostě pamatovala. Stejně tak doktorova asistentka, ta jen přetlumočila co jí řekl dr. Apgar - ten lhal. Picard se proti jejímu svědectví i ohradil. Za druhé, Geordiho simulace nebyla hypotetická. Šlo o to, že ten generátor na planetě vysílal paprsky pořád tak, jak byl naposled naprogramován a Geordi s ním prostě jen sesynchronizoval holopalubu, aby všichni viděli, co to pořád dělá. Taky řekli, že co bylo na stanici žádný generátor není, ale vpodstatě jen nějaký zesilovač ze zrcadel a cívek, ale energie se posílá z planety.... Podle mě je tenhle díl skvěle napsaný a naprosto bez děr. Možná není z dnešního pohledu kdovíjak oslňující, ale uvědomte si, že holopaluba byla v té době ještě pořád novinka. Jsme teprve ve třetí sezóně. Možná se na ten díl podívejte v angličtině. Nevím, co tam říkají v češtině, ale nedivil bych se, kdyby za část toho vašeho guláše byl zodpovědný právě překlad. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Síce menej originálna kriminálna zápletka, ale zato originálne spracovanie s pomocou rekrepaluby a zdvojovania či ztrojovania uhlu pohľadov. Naviac napínavé od začiatku do konca. Pár logických nedotiahnutí, napr. že hypotetickú simuláciu Jordieho berie inšpektor ako neodškriepiteľný dôkaz, ide preto odpustiť. ()

Dr_Virus12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

**Spoilers** Tenhle díl nedává nejmenší smysl... Diana, která je Betazoid najednou nedokáže poznat, kdo lže, a kdo nelže. Tvdí, že jak Will tak Manua oba mluví pravdu, a Tyana která u toho ani nebyla tak mluví pravdu taky. Nakonec když se vyřeší smrt doktora, tak už se vůbec nikdo nestará o to, že Manua obvinila W. Rikera z pokusu o znásilnění a že podle empatičky (poradkyně Troi) mluvila pravdu. PROSTĚ WEIRD AF, jinak by to mohla být fakt dobrá epizoda s dobrou zápletkou. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

em... o ničem? Triviální detektivka ve sci-fi kulisách, bez jakékoliv pointy, bez jakýchkoliv uvěřitelných sázek... a bohužel s děravou logikou konstrukce té detektivky (o tom jak se to samo střílí do nohy zmatečnosí kdy snaha odmávnout star trek TNG faktografii co by tu detektivku rozbila působěj jako stopy, ale vlastně nejsou, nemluvě). Kdyby někdo zalátal ty díry a přihodil tam do pozadí nějaký přítomný a aspoň trochu intervenující Romulany nebo Ferengi, tak by to mohlo bejt i dost zajímavý, ale takhle to moc nefunguje. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama