Reklama

Reklama

Časová trhlina přenese hvězdnou loď Enterprise z minulosti do současnosti. (SkyShowtime)

Recenze (8)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Negativa: nutná předvídatelnost závaru (byť pár menších překvapení tam narvat zvládli) a vlastně nijak velká ideová hloubka (přesto - myšlenku to má, včetně pár komentářů k ní). Ale... je to fakt sakra dobře udělaný a diváka to vtáhne. Detaily alternativní Enterprise, vykreslení tísnivosti dlouhé války s Klingony, postavy s lehce odlišným laděním, pocit naléhavosti, alternativní časová linie vykreslená skrze drobné odlišnosti a významné náznaky - všechno bez chyby a nádherně to zapadá do sebe a vytváří to ohromně silnej dojem. Krátký návrat Taši a její... napravený a mnohem důstojnější nový konec jsou milá třešnička navíc. Tohle je jeden z těch méně případů, kdy něco není úplně "nutné vidět", ale přesto si to zaslouží 5*. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi zaujímavá téma alternatívneho sveta, v ktorom je previazaná história i rôzne paradoxy - v jednom svete proti Klingónom bojujú, v druhom ich obraňujú. Bolo tam pár technických nedomyslení - Klingóni sú schopní zničiť polovicu lodí Federácie? hlavne že, v každom boji proti Klingónom vyhráva federačná loď; prečo by sa mali uniformy meniť po 22 rokoch?; 22 rokov do budúcnosti a Federácia ešte neprišla na technológiu zneviditeľnenia romulánskych lodí, hlavne že sa tam spomenie, že by si súčasná Enterprise hravo poradila so 4 loďami vtedajších romulánskych lodí. Ale za tú vesmírnu bitku v závere (konečne!) a zdarilé vyriešenie re-odchodu Tashy Yarovej je to ospravedlnené. ()

ADIO45 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda Enterprise včerejška je klasickým favoritem mezi fanoušky Star Treku. Tato epizoda z Star Trek: Nová generace kombinuje brilantní scénář s hlubokými charaktery a výborným herectvím. Příběh o alternativní realitě, kde federace bojuje ve válečném stavu, je napínavý a plný emocí. Výměna časových os znamená dramatické změny pro posádku Enterprise, což přidává na napětí. Celkově vzato, Enterprise včerejška je vynikajícím příkladem kvalitního sci-fi dramatu v rámci Star Treku. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama