Reklama

Reklama

Wesleyho experiment s warpovými poli vede k záhadnému zmizení posádky. (SkyShowtime)

Recenze (8)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda zameraná na doktorku, aj keď ona bude riešiť väčší problém ako len medicínsky. Až do vyzradenia pointy je to jednoducho magnific - ako sa postupne stráca čoraz viac postáv a nikto si ich nepamätá a ešte to zazeranie kolegov - šibnutosť visí vo vzduchu. S pointou to síce mierne klesá a už sa rieši iba ako z toho von, ale aj tak parádna jazda. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You know what the worst part of growing old is? So many of the people you've known all your life are gone; and you realize you didn't take the time to appreciate them while you still could." ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto šílená epizoda, pointa je nakonec ještě větší nesmysl než první epizoda s Travelerem. Ale v první polovině jsem se bavil dobře, hlavně v momentu kdy zmizel Wlezley. ()

ADIO45 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postupné vyšetřování záhadných zmizení vede doktorku Crusherovou ke stále intenzivnějším pochybnostem o vlastní příčetnosti a o realitě okolo ní. Skvěle vystižený psychologický rozměr této epizody nám ukazuje, jak může člověkův mysl pod vlivem neznámých sil proniknout do hranic reality a vědomí. Vzpomeň si na mě nejen nabízí zajímavý sci-fi příběh, ale i podnětné myšlenky o povaze existence. Pro někoho kteří ocení kombinaci vědeckofantastického příběhu a filozofických témat, je tato epizoda nezapomenutelným zážitkem. ()

sirien odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nezáživná bullshit nevysvětlená magic zápletka s nenápaditym námětem, díl co má 2 momenty kdy se něco děje které jsou spojené nekonečnem nudy, která se celá točí kolem one-girl show Dr Crusher, nejotravnější členky posádky, která naprosto nemá (postavou ani herecky) na to utáhnout vlastní díl, se závěrem, kam se přimotá její otravnej syn, s magic bullshit řešenim na závěr. Fuck that. ()

kyjo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Začněme s předpokladem, že nejsem blázen. Jestli jsem, tak to stejně bude jedno." --- Pro mě jeden z nejzajímavějších dílů seriálu, s přesahem do metafyziky a filosofie (solipsismu). Vyšetřovování záhadných zmizení postupně nutí doktorku Crusherovou zpochybňovat vlastní příčetnost, když si jako  zřejmě jediná na palubě všímá rostoucího počtu nesrovnalostí. Ty nikomu dalšímu nepřijdou divný. Zvláštní pocit, že se všichni a všechno kolem ní spiklo a snaží se ji "gaslightovat", postupně graduje až k absurditě. Věci do normálu vrací až závěrečnej zvrat, a dost nečekaný originální rozuzlení. ()

doom.cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Variace na pohádku o lištičkách a Budulínkovi. Příjemně mysteriózní díl o mizející posádce Enterprase zaměřená na doktorku. Až jsem občas přemýšlel, jestli blbnu já nebo paní doktorka :) ()

Reklama

Reklama