Reklama

Reklama

Záchranná mise zavede posádku do rodiště jejich zesnulého druha Tashy Yara. (SkyShowtime)

Recenze (8)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sexy Ishara Yarová v upnutém (jak jinak:) overalu (občas mám pocit, že je pod ním zcela nahá) na scéně. Bezesporu zajímavý vhled do prostředí, ve kterém Tasha vyrůstala. Nic pro slečinky. Jen mě vždy mrzí, že to s tím odchodem z planety a vstupem do flotily, nemyslela vážně. S tím by se dalo dobře pracovati do budoucna. Ale holt ST, no. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začiatok so vstupom do vojnového konfliktu na nejakej planéte nevyzeral ktovieako zaujímavý, resp. nebol ničím originálny, ničím, čo tu už nebolo. Ale postupom času aj vďaka zrade ktorá visela vo vzduchu a čiastočným zameraním sa na Datu a jeho vnímania ľudí a ich emócií to dostalo správnu šťavu a dej dobre odsýpal. Nechýbalo veľa a Datu by pretiahla aj druhá sestra z rodu Yarových. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice solidní akční zápletka který navíc dává nahlédnout do nějakých těch skvrn na čistotě Federačního morálního štítu. Vzpomínka na Tashu, možná nejzajímavější postavu 1. série, rozhodně nejzbytečnějc a nejdebilnějc vyškrtnutou postavu star treku, tam je třešnička na dortu. K 5* tam chybí nějaká ta skutečná reflexe té Federační viny na celé situaci. ()

Reklama

Reklama