Reklama

Reklama

Dat experimentuje s láskou. Naváže romantický vztah se členkou posádky. (SkyShowtime)

Recenze (7)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato episoda obsahuje snad tu nejbizarnější, nejoriginálnější a nehrůznější smrt v celém ST universe. Drsně probodnutou kpt.Zahevovou v Night Terrors, nepočítám. Členka bezpečnosti doslova zemře v podlaze. Tuto scénu si vždy pouštím několikrát. Zbytek děje je mi většinou fuk. Proto ta 4.* ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Data ako romantik či dokonca zvádzač nie je predstava, ktorá by znela realisticky. Na pozadí problému s mini čiernymi dierami v trupe lode sa odvíja predstava tvorcov, aké by to asi bolo, keby Data musel do svojej výpočtovej jednotky zapracovať práve takýto podprogram. Ako experiment silne podkutý Datovym rozkošným humorom to obstojí, avšak nič viac. Dobrá je ešte scéna so smrťou ženy v podlahe. ()

Reklama

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako táhne mě to dát 4*, protože ten námět je velmi dobrý a je i dobře pojatý a přirozeně excelentně zahraný. Bohužel, s čistým svědomím nemůžu - téma je v důsledku pojaté povrchně, bez jakoliv snahy o přesah do nějaké studie reálných vztahů, autoři sami jakoby mu nevěřili a zbaběle to namíchali s pseudo-akční druhou linií, která ale vlastně tím že na ní nezbývá čas sama není zajímavá. Plus ten datovsky trapný humor mi nesedí - přijde mi na něm vždycky něco hrozně prvoplánovitě roubovaného a neautentického. (V The Orville je tenhle námět poté zpracován víc do hloubky - ale bez té poetiky tohodle dílu.) ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Milostné románky mě ve Star Treku obvykle spíše otravují, ale když v jejich centru stojí Data, je to něco jiného. Divím se, že známý znalec žen Worf byl až čtvrtým členem posádky, se kterým se Data v tomto směru rozhodl poradit. A bylo to na poslední chvíli, pak jeho konzultace parádně utne Picard. Každopádně, stačí trochu zapracovat na té milenecké hádce, a příští by to mohlo vyjít:-) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama