Reklama

Reklama

Picard riskuje totální válku s Romulany a romulanský velitel odhalí svůj vztah. (SkyShowtime)

Recenze (7)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Namakané zavŕšenie dvojepizódy. Intrigy, Romuláni, boj za česť a Data ako dočasný kapitán hviezdnej lodi. Krásne romulánske lode na obrazovke vždy rád vidím. Akurát tej akcie mohlo byť aj viacej a prvok Tashinej dcéry je zbytočnosť. Worf na klingónskej lodi príliš dlho nepobudol a očakávane sa vrátil späť aj so stiahnutým chvostom. ()

Reklama

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Totéž co předchozí - další rozšíření Star trek univerza, další návaznost na dřívější díly. Podtrhávat naprosto dementní zabití Taši v naprosto stupidnim dílu tím, že se k ní seriál pořád nějak vrací (sestra, dcera...) je poněkud lame, nicméně její vyobrazení je tentokrát velmi dobré. Ale samozřejmě, ta 5*, to ono "něco navíc", co první část nemá, je za Data v roli kapitána. Škoda, že nevznikl spin-off s touhle premisou, protože by to mohlo být velmi zajímavé v mnoha směrech. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klingonská válka přinesla velké změny, O'Brien dostává prostor na můstku a Data velí vlastní lodi. V podstatě mám vůči druhému dílu Redemption pouze jednu výraznější výtku, a to, že je to díl poslední - Datova kapitánování bych si rád užil víc, o Tashe ani nemluvě. Jednu drobnější výtku bych pak měl kvůli Worfově nadměrné humanitě:-) ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama