Reklama

Reklama

Picardova snaha zachránit ohroženou planetu ho vede k porušení Základní směrnice. (SkyShowtime)

Recenze (7)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zápletka s časom je v seriáli vždy vítaná, aj keď do poslednej chvíle vlastne divák netuší, ako to celé s časom je. Časové paradoxy sa nespomínajú, aj samotná filozofia okolo toho pláva len po povrchu. Naviac je až príliš veľa času venovaných vulkanickej katastrofe na planéte. Matt Frewer je však fajn, odkiaľ ale jeho postava vedela toľko o členoch posádky, vysvetlené nebolo. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní 3*, snadno mohly být 4 - a kdyby se autoři fakt zapotili, tak i 5... ale to se fakt nestalo. Podkladová storka je celá dost o ničem (což je první minus). Interakce s cestovatelem v čase je braná jako nesmyslná samozřejmost, téma není prakticky vůbec prozkoumané, závěrečný zvrat není skoro ničím předeslán a... ok, je to trochu nečekané, ale možná až moc a kromě té nečekanosti to valstně není nijak moc zajímavé. Jakože ničím to neuráží a neni to špatný, jen prostě na to jak silný to má potenciál to je ve skutečnosti dost slabý. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Základní zápletka je hodně přitažená za vlasy, a dala by se ospravedlnit v podstatě pouze v případě, že by to byl ryze komediální díl. Což by ovšem na druhou stranu taky nebyla žádná velká výhra, protože komediální stránka tu příliš nefunguje. Zejména žoviální pojetí postavy profesora (který zřejmě nikdy neslyšel o hřebenu) ve výsledku nebylo ani trochu vtipné, ale pouze naprosto nevěrohodné. Takže hodně slabé 3*. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Postava Berlingoffa Rasmussena bola napísaná na mieru fanúšikovi Star Treku Robinovi Williamsovi, ktorý ju pôvodne mal hrať. No keďže bol vyťažený natáčaním filmu Hook, Rasmussena stvárnil Matt Frewer. (koba)

Reklama

Reklama