Reklama

Reklama

Dat a Troi, obývaní mimozemskými duchy, ovládnou můstek Enterprise. (SkyShowtime)

Recenze (10)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice je to taková ta ujetá podivnost alá TNG, ale mě i přes tu vizuální absenci fascinuje ta ´´linka´´ s lodí třídy Daedalus, zde konkrétně U.S.S.Essex. Chci aspoň comicsový prequel. Posedlý Dat, který se zde z mého pohledu chová konečně normálně, je kůůl. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Akčne nabitá epizóda, v ktorej sa niektorí z členov Enterprise stávajú záporáci. Mám rád, keď O'Brain dostáva väčší priestor a tu ho nielen dostáva, ale ako záporák je skvelý....na rozdiel od Troiovej. Data je zasa "nabitý" emóciami. Aj zápletka je nadštandartná, ale jednoznačné víťazí akcia. V drobnej roli bezpečnostného dôstojníka sa objavuje Patricia Tallmanová, jedna z postáv neskôršieho Babylonu 5. ()

ADIO45 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odehrává se kolem tří členů posádky – Troi, O'Briena a Data – kteří jsou ovlivněni místní energií na odlehlé planetě. Jejich těla jsou převzata entitami, což vede k dramatickým konfliktům a odhalení zajímavých vrstev postav. Díky napínavému scénáři a skvělému herectví týmu se epizoda stává poutavým příběhem, který zkoumá temné stránky charakterů a následky nečekaných spojenectví. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakože - další díl o naprosté absenci bezpečnostních protokolů na Enterprise, aneb důvod 74 pro okamžité odvolání a degradaci (pokud ne rovnou polní soud) všech velících důstojníků? Jakože ne, že by to byl nějak špatnej díl - ale bohužel a) ty technobubble řešení byly možná až moc ad-hoc a b) ta story kterou to ukazuje tam vlastně neni nijak moc použitá a prozkoumaná... takovej ten díl co jako neni ničim nutně zlej, ale vlastně ani ničim nějak zvlášť dobrej. (Stranou toho že chudák O'Brian a jeho rodina tam mají psychické trauma #7 - a to se ještě ani nedostali na Deep Space Nine, kde je čeká série rodinejch katastrov ze kterejch by spáchal sebevraždu i svatej...) ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teda bylo fakt vtipné, jak byl ten raketoplán malý, když z něj po havárii vystupovali tou zadní dírou! To tvůrci nějak neodhadli. Ale jinak mám rozporuplné pocity. Přesto, že je to na první pohled dobrý díl, je tam tolik nelogických chyb a nesmyslů, že to plný počet být nemůže... ()

Reklama

Reklama