Reklama

Reklama

Krásná žena slouží jako mírová oběť k ukončení staletí trvající války. (SkyShowtime)

Recenze (5)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda zameraná na Piccarda a ozvláštnená svojskou filozofiou. Kto by nechcel družku, ktorá sa mu vo všetkom prispôsobí? - v reáli iba blázon. A aj keď bola ona herečka sympatická a v tvári pekná, predsalen mi tam u nej chýbala zmyselnosť...žene nemôžu trčať rebrá či bedrá. Ale späť k epizóde...veľmi príjemné, neštandartne bez akéhokoľvek nebezpečenstva a s riadne trpkým záverom. "Ako ste jej odolali?" "Veľvyslanec, šťastnú cestu." ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poetickej konec a hezkej námět - ale ve skutečnosti dost promarněnej - jakože dotklo se to asi všech nebo většiny témat, které s tím námětem souvisely, ale všechny to jen lízlo po povrcho a do žádného to nešlo do hloubky - i když to vlastně ukázalo docela hodně o Picardovi, ale nic, co bysme nevěděli už 5 sérií. (Mimochodem - fakt umění vykreslit jako vlastně špatného vládce státu, kterého víc zajímají obchodní smlouvy při mírovém jednání, než předhozená holka.) ()

Reklama

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už vím, jaký dárek si budu letos přát k vánocům. Famke Janssen je krásná i po 25 letech od natočení této epizody. Měla hrát Jadziu, ale nakonec to odmítla a dali to Terry Farrell. Těžká volba kdo je lepší. Ty skvrny pak použili pro Trilly, kteří před tím vypadali jinak. I'm really quite dull ... I'm just trying to be as dull as possible ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ryzí Star Trek. Filosofický, mnohovrstevnatý, lidský. Epizoda se dá sledovat jako klasické romantické drama, ale zavadí i o myšlenky probírané v Blade Runnerovi 2049. Konec je hořkosladký, ještě znásobený událostmi ze začátku ST Generations. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama