Reklama

Reklama

Geordi a Ro jsou po transportním manévru z romulanské lodi prohlášeni za mrtvé. (SkyShowtime)

Recenze (7)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jj. další lahůdka i s proradnými Romulany, jak by řekl Keniclius 5. Když tedy pomineme logické lapsy fyzikálního rázu, dostaneme (skoro) Bajoranský zpěv za mrtvé;) Rikera s prostřelenou (ta scéna mě vždy rozesměje) hlavou od Romulanského ručního pháseru s naštvanou větou od Ro ,,Teď už se asi nikdy nedozvím, co jste o mě chtěl říct´´ a docela slušně lehce hororovou scénou s Romulanem, vyhozeným z lodi. A jako nádavek krásnou Romulanku v podání pozdější Borgské quálovny z STV a Trilla z DS9, Suzany Thompsonovic.;-) Bacha na muonovou vlnu. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Posádka Enterprise sa chová dosť dôverčivo. Nebyť dvoch pseudomŕtvych, bolo by po Enterprise. Odhliadnuc od toho, ide o parádny námet s Romulánmi, v ktorom nechýba mysterióznosť a napätie a v závere to ešte celé zabalené do akčného hávu. Nepokazila to ani väčšinou problémová Ro. Super aj z pohľadu hercov, keď museli hrať tak, ako keby tam ich kolegovia neboli. Aj keď treba prižmúriť oči na logickými nezmyslami, ako to, že niektorých vecí sa dotýkať pseudomrtvi môžu, iných nie (podlaha), alebo prečo lietal vo vesmíre ten Romulánec, keď vykročil z lode. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je lepší nepřemýšlet nad některými nedostatky příběhu, kupříkladu proč "funguje" podlaha, nebo proč nevypadá nikdo z posádky smutně. Mimo těhle pár drobností jde o výbornou epizodu, ztělěsňující vše, co je na Star Treku skvělé. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně váhám mezi 4 a 5. Minule sem šel na 4, tak teď vyvažuju. Celkově hezký koncept (byť Geordi na svou inteligenci docela míjí některá nabízející se řešení komunikace) doplněný výběrem hlavních postav a Romulany. Jakože není to nějak extra hluboký díl, ale je to zábavný díl co využívá jak žánru tak světa Star treku. Jen ten závěr mohl být trochu... míň snahy o umělé drama. ()

Reklama

Reklama