Reklama

Reklama

Star Trek: Nová generace - Série 6

(série)
USA, (1992–1993), 20 h 35 min (Minutáž: 45–60 min)

Tvůrci:

Gene Roddenberry

Předloha:

Arthur Conan Doyle (kniha)

Hrají:

Patrick Stewart, Jonathan Frakes, LeVar Burton, Michael Dorn, Gates McFadden, Marina Sirtis, Brent Spiner, Whoopi Goldberg, Majel Barrett, Patti Yasutake (více)
(další profese)

Epizody(26)

Recenze (6)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6. série je vyrovnanější než pátá - bohužel tím, že seškrtala výstřelky na obou stranách. Má méně přímo špatných dílů, ale nemá ani žádný, který by nějak extra vystoupil a zazářil. Celkově to je pořád dobře sledovatelné, ale pocitově repetetivní a jako divák ztrácím ten pocit táhnutí k tomu pustit si další díl. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šiesta séria je rovnako dobrá ako tá predchádzajúca. Obsahuje veľa skvelých epizód, veľa nadpriemerných, ale aj dve (iba) priemerné (Rošťáci a Tapiséria). Séria nemá žiadny nosný príbeh, obsahuje veľa rôznych tém, k niektorým odvyielaným sa zasa vracia. 5*-vých epizód je mnoho, najlepšie z nich sú Zóna strachu, dvojdiel Zmena velenia, Moja loď, Pasca v čase a Vpád (1). ()

Galerie (214)

Zajímavosti (16)

  • Dr. Mae Carol Jemison, ktorá bola prvou afroameričankou vo vesmíre na palube raketoplánu Endeavour (STS-84), si v epizóde zahrala cameo. Stvárnila poručíčku Palmerovú. Počas natáčania ju navštívila aj Nichelle Nichols (obe na fotografii). (koba)
  • Když v čase 14:15 vchází Deanna (Marina Sirtis) k mladému Picardovi (David Birkin), mají oba komunikátory na pravé straně hrudi. V následujícím záběru ho však mají na levé straně. (Lajlos)

Reklama

Reklama