Reklama

Reklama

Picard je uvězněn na palubě Enterprise, která je bombardována smrtícími paprsky. (SkyShowtime)

Recenze (12)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poctivý thriller v kabátku ST. Linka na povrchu dobrá, ale na lodi to žije! Jeden z hajzlíků, budoucí Tuvok. A baví i Dat se svým napodobováním. Závěr se sedlem (každý kvalitní jezdec má své sedlo) je docela ftypný, ale ne zase moc.;-) ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až na pár logických chybičiek ide o skvelú epizódu s dostatočnou akciou i napätím. Darmo, Piccard si "svoju" loď len tak nenechá vziať. Aj keď na súbojoch so ženami ešte musí riadne popracovať. A je veľmi fajn, že nedeje niečo zaujímavé len na lodi, ale aj mimo nej. Divné, že Worf sa nesťažoval, že mu z jeho ubikácie zmizla klíngónska kuša. :-) Datove konverzačné frky v úvode zasa dobre pobavia. Apropo, Patricia Tallman (známa postavička z B5) teraz nie je ako členka ostrahy Enterprise, ale ako teroristka. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nenápadná a přitom kvalitní epizoda. S trochou snahy by z ní byl slušný akční film, protože zvraty ani zabíjením se v ní nešetří. Jedna smrt je ovšem decentně naznačená, druhá je v pozadí, a ty zbylé jsou taktně zamlčeny, takže si tu pravou syrovost musí člověk domyslet. Na uhlazenou Novou generaci je i tohle odvážný krok. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Akční Rambo Picard... jakože proč ne, ale asi bych ocenil víc kdyby i v tom akčnění byl víc Picardovskej a míň Bondovskej (nebo kdyby si prohodil místo s Rikerem). Ale jako akční díl to je fakt dobrý. Škoda jen, že tam neni žádná další hloubka nebo přesah (kdyby např. šlo o p Makhi z DS9 nebo tak něco...) ()

Kritik. 

všechny recenze uživatele

Výborná epizóda na spôsob Smrtonosnej pasce. Posádka Enterprise je dočasne evakuovaná na blízkej planéte. Prázdnej vesmírnej lode sa zmocnia nepriatelia. Kapitán Picard na lodi uviazne a tak sa začína akčné dobrodružstvo v štýle "Táto loď patrí mne!" Postupne likviduje jedného nepriateľa za druhým... ()

doom.cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedná z mých oblíbených epizod. Sólo akce Picarda, příjemně komorní vyvražďovačka. Nesahej Picardovi na jeho loď. Datovo plkání je naprosto úžasné, je Spiner se opět odvázal s okamžiky na recepci si evidentně užil. ()

Reklama

Reklama