Reklama

Reklama

Picard se zmítá mezi láskou a povinností, když vyšle na misi ženu, kterou miluje. (SkyShowtime)

Recenze (10)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aj keď začiatok vyznieva trochu nudne - klasická hudba + romantika, k záveru to chytá zaujímavú dramatickú rovinu a z dvoch očakávaných koncov sa nakoniec rodí ten o trochu menej očakávaný. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I never heard you play with such feeling". - "It took me a lifetime to get it right". Není to opravdový citát, ale trefně vystihuje mé pocity z téhle epizody. Mohla by být skvělým romantickým dramatem a obohatit Picardovu osobnost o další vrstvu, ale scénář ji shodil do podrůměru a udělal z ní tak trochu frašku. ()

Reklama

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nějaký problém Geordi? Slyším hudbu! Ono místo na lodi s nejlepší akustikou, mi přišlo spíše jako místo s divnou ozvěnou a i v originále mi to nepřišlo nějak cool. Jinak je to díl, kde zase pro jednou chtějí ukázat Picardovu romantickou (a osamělou) rovinu. Ale není to moc povedené a Darenová se k němu moc nehodí... Vash byla teda mnohem lepší... ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja vím, že by to asi těžko prošlo, ale já bych ho oženil. Nella Darenová je totiž v mých očich, perfektní a díky ní, je to jedna z mála episod, kdy mi Picard, připadá jako člověk a ne jako stroj. Někteří zde, samoz. nesouhlasí, ale to je jejich věc. A zazní zde po2. a naposled jistá melodie. ()

Salsecnew 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V posledních řadách se už řeší rodinné problémy a mezilidské vztahy více než objevování nových forem života a nových civilizací, přesto tato epizoda je poutavá a zajímavá i něčím jiným, než na co jsme byli doposud zvyklí. Normálně by to byla nějaká telenovela, která by zde neměla co dělat, avšak tentokrát se skutečně jedná o romantickou srdeční záležitost. Zajímavé také je vysvětlení, proč kapitán Picard umí hrát na flétnu, kdo viděl epizodu, kde se tak naučil, pro toho může být tato zápletka hlubší. Avšak nejvíce otřásající drama se odehrává asi v posledních dvou pětinách dílu. To, co se děje dál, je opravdu vážné a seriózní. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama