Reklama

Reklama

Riker je uvězněn v mimozemské psychiatrické léčebně a přesvědčován, že je duševně nemocný. (SkyShowtime)

Recenze (9)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda s výbornou zápletkou o tom, že jedinec sa stráca v dvoch rovinách reality a už ani divák nevie, čo je skutočnosť. Rovnakú zápletku som videl už aj iných (novších) sci-fi seriáloch, ale zakaždým funguje. Dobré napätie, atmosféra a Riker už dávno nemal epizódu zameranú na neho. Možno záver mohol byť zložitejší, resp. nie tak ľahko vyriešený, ale inak veľká spokojnosť. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí část z mnou chápané volné série epizod zaměřujících se na jednotlivé členy posádky. Po Romulanské Troi a rambovském Picardovi je tu rozpolcený Riker. Je pochopitelné, že Nová generace bude hrany vždycky spíš ohlazovat než brousit, ale tady jsem měl pocit, že scénář překročil pomyslnou hranici. Příběh si udržoval (ne)příjemně paranoidní atmosféru a až do poslední chvíle udržoval naživu tři možné pointy. Nakonec si vybral tu nejpravděpodobnější, což je trochu škoda. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dickovský díl, ve kterém se Riker konečně dostává na místo odpovídající jeho duševním schopnostem:-) Bohužel to rozuzlení mi přišlo takové příliš přímočaré a předvídatelné. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mělo to nějaké potenciálně silné momenty, ale a) to bylo předvídatelný od prvního momentu, b) ...to tím bylo hrozně nudný, c) to ani nemělo věrohodnej setup, protože prostě všichni víme kdo je Raiker a d) copypasta opakovanej zvrat neni zvratem. Jakože nejsem si jistej jestli tomu těma 2* moc nekřivdim a jestli to neni na úkor otrávenosti konceptem z úplně jinejch seriálů, ale... ()

Reklama

Reklama