Reklama

Reklama

Worfova víra je podrobena zkoušce, když se vrátí největší klingonský válečník všech dob. (SkyShowtime)

Recenze (7)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klingóni a ich trápne rituály či tradície. Worf - dôstojník flotily a ide vyvolávať dávnych prorokov, citovať zo starých kníh a bájí. Našťastie sa to po istom čase mení na mysterióznu detektívku, či daný jedinec je alebo nie je tým, za koho sa vydává. Záver síce mohol smerovať ku (ďalšej) klingónskej vojne, ale napriek tomu fajn. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Představoval bych si to osudovější, možná i roztažené na dva díly, ale i s tímhle výsledkem jsem hodně spokojený. Epizody s Klingony patří k těm nejlepším a epizody s mytologií také. Kombinace obojího nemůže zklamat. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi tak 3 proplejtvaný témata naráz a hlavní story děravá jak řešeto, na jeden díl dobrej výkon. Nicméně jedna jediná scéna s Data tomu dává minimálně +1* (a má víc hloubky než celej ten zbytek dohromady). ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve 24-tém století je klingon zklamaný, že se mu nezjevil jeho spasitel?! Strašné!! Tohle nemůžu! Ve třetí sérii Picard odvážně mluvil o náboženství jako o báchorkách a tady Worfa posílá na svatou pouť za svým ježíšem Kejlesem... brrr... Dat zachránil celý díl! Vždy, když se pustím do maratonu star treku, tak celou dobu přemýšlím, jak se některým rasám povedlo dostat se do vesmíru. obzvlášť klingoni a ferengi, ale našlo by se jich víc... ()

Reklama

Reklama