Reklama

Reklama

Datův první zlý sen se pro Enterprise mění ve skutečnou noční můru. (SkyShowtime)

Recenze (10)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takovej nic moc, ale ne přímo špatnej díl o tom, že Data sní sny... a ty mají smysl. Protože proč ne. Aspoň že tam toho Freuda nebrali až tak moc vážně. Celkově... dost bolel hlavně fakt, že se z toho dalo dostat o dost víc (ať už co do SF nebo co do reflexe vývoje psychologie a náhledu na sny nebo co do hororovitosti...) ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Základní nápad není špatný, ale zpracování ani dějové využití těch snových pasáží mě příliš nenadchlo. Naštěstí je tu znalec koček Worf, pobavila i scéna s Picardem snažícím se pomoci ve strojovně. Trochu jsem doufal, že za problémy stojí nezištná snaha posádky pomoci kapitánovi vyhnout se banketu s admirály:-) ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá série mi připadá jako slepenec dříve zamítnutých nápadů. Takových co byly příliš divné, nebo jdoucí proti duchu seriálu. Zápletka Phantasms rozepsaná na dvě věty nepůsobí nijak neobvykle, ovšem kamera a scény použité k budování napětí z ní dělají lehce vyšinutou záležitost. První díl volné série hororových či mysteriózních epizod se ještě drží zkrátka. Ten pravý bizár přijde až časem. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I have been watching Spot sleep. In the past fifteen minutes, he has had twelve muscles spasms, which indicates he was dreaming. I have often wondered what Spot dreams about. His twitching and his rapid breathing would seem to suggest anxiety, but Spot has never seen a mouse or any other form of rodentia. He has never encountered an insect, or been chased by a canine." ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, toto není další pokr. série Phantasm. Sigmud Freud (od kterého mám doma pár knih) a jeho diagnózy, jsou prostě TOP, včetně té, že Dat je impotentní. Což je samoz. fakt. Plus za Data a konečné odhalení, co má v útrobách, což by se rozhodně líbilo Davidu Lynchovi. Dále Troi jako dort s mátovou polevou a z buněčných peptidů (Worfovi chutná) dr.Crusherová, vycucávající slánkou vnitřek hlavy vel. Rikera a kopáči, co demolují vybavení Enterprise, jsou k nezaplacení. Rozhodně jeden z nejujetějších dílů TNG vůbec. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama