Reklama

Reklama

Picard je nucen přemístit původní Američany z planety, kde se usídlili. (SkyShowtime)

Recenze (9)

Segundo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Wesleyho nejprve přijde opožděná puberta, ta jej zase přejde a on pod dohledem Cestovatele odcestuje do jiných rovin existence... K tomu je přidáno pár severoamerických indiánů na planetě, která připadla Cardasianům. Dozvíme se také, že rod Picardů má své kořeny v západní Evropě doby Karla Velikého... Ani nevím, proč jsem nedal odpad... Snad kvůli nějaké nostalgii spojené s postavou Cestovatele, který se objevil hned zkraje seriálu a pak jsme o něm dlouho neslyšeli. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na začátku byl protivný Wlezley docela zábavný, ale ten výmysl, že je to superčlověk který zastaví čas, je fakt strašný. Indiáni s Cardassiany se ještě dali snést. ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Palčivá potřeba američanů neustále se omlouvat indiánům za způsobená i domělá příkoří je sice do jisté míry pochopitelná, nebo minimálně tolerovatelná, ale nechápu proč je to relevantní pro mírovou smlouvu s Cardassií. Pokud nepřistoupíte na tezi o dědičné vině bílého muže, nemá epizoda moc co nabídnout. Zmagoření Wesleyho Crushera a zprznění původně zajímavé postavy Cestovatele jen podtrhují míru nesoudnosti scenáristy. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoepizódny návrat Wesleyho je síce príjemným nostalgickým spestrením seriálu, resp. jeho 7. série, ale zápletka o jeho životnej ceste a ešte takto uletenej už nie. Tú schopnosť zastavovať čas zdedil po otcovej alebo maminej strany? A že sa o tejto superschopnosti viac seriál nezmieňuje. Indiáni v dobových kostýmoch v 24. storočí na inej planéte a stretávajúcich Cardasiánov je ďalší divoký námet, v ktorom potešia aspoň Cardiasánci. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama