Reklama

Reklama

Posádka Enterprise se ocitá v nebezpečí, když si loď vyvine vlastní inteligenci. (SkyShowtime)

Recenze (7)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to slabých 5*. Zbytečně moc ne moc zajímavé procedury (plus až moc simulátoru - sám o sobě by nevadil, ale po chvíli to začne být repetetivní a čitelné) na úkor až moc řídké reflexe a průzkumu samotné myšlenky jako takové - a zcela chybějící vysvětlení původu zápletky tomu taky nepřidává. Normálně bych tomu dal 4*, ale... ten úplně závěrečnej dialog s Picardem plus fakt, že v samém konci seriál dodal takhle archetypálně star trekovou epizodu si v rámci rozloučení se tu 5. hvězdičku asi i zaslouží. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznám se, že jsem nepochopil vysvětlení toho všeho. Možná jsem nedával pozor, ale možná to bylo jen příliš velké mešuge. Pocitově je to typická Star Trekovská epizoda, ale se zápletkou jenž by se hodila do naivnější TOSky, než do racionálnější TNG. ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další parádní ujetina, kde Shakespeare potkává Orient Express (ten začátek s Bouří a oním vlakem, stojí za to:) s příměsí středověku, 20tých let, včetně gangsterek. Vzhůru do Vertiform city!;) Ale ty lístky si fakt mohli poříditi už po 1.vyhazovu, ne? Já vím, to by pak byl 15min. díl. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten děj s obživlou Enterprise by byl zajímavý, zdá se ale, že je to jen záminka pro další (a poslední) simulátorovou epizodu. I když to v prvních scénách vypadá, že by tam mohla být aspoň sranda, moc zábavy se nakonec nekoná. Zastávka v Keystone a vražda strojvůdce nedává žádný smysl. Třetí jen horko těžko za to, že mam rád parní vlaky a to zastavení Enterprise pomocí ovládání lokomotivy mělo něco do sebe. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátránie po nových civilizáciách a nových formách života je zakódované priamo v DNA seriálu, čiže ak sa takáto nová forma života, či možno nová inteligencia vytvorí priamo na lodi, aspoň sa nemusí nikam ďaleko chodiť a v 7. sérii je to príjemné spestrenie. Síce v spojení so simulátorom to už nie nie také terno, viacmenej opozerané z predošlých "simulátorových" epizód, ale svojou symbolikou dostatočne zaujímavé. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama