Reklama

Reklama

Stingray

(seriál)
všechny plakáty
USA, 1985, 24x60 min

Hudba:

Walter Murphy

Hrají:

Nick Mancuso, Roman Podhora, Patricia Wettig, Rosalind Chao, Shannon Tweed, Kenneth Tigar, Merrilyn Gann, Kabir Bedi, Kareem Abdul-Jabbar, Lee Garlington (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tajemný ochránce v černém sportovním vozu pomáhá na straně zákona tam, kde selhávají nebo chybí standardní cesty a postupy. U tohoto aristokratického gentlemana se neplatí penězi, ale Vaší pomocí, až nadejde správný čas. (Ygnor)

Recenze (4)

Ygnor 

všechny recenze uživatele

Obyčejně seriály nemusím, ale dodnes má některé díly nahrané někde na VHS. Tak si představuji napínávé povídky někdy kriminální, jindy s nádechem paranormality. Rozhodně doporučuji! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

S týmto seriálom som sa stretával začiatkom 90. rokov na jednej nemeckej satelitnej stanici. Obstojný, ale priemerný krimi seriál, ktorý má ale jednu z hudobne najlepších intro scén. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Tenhle serial na OK3 jsem mel moc rad (po nem nasledovali Rytiri z Houstonu), otazka je, co bych tomu rekl dnes. Byla to takova kopie Knight Ridera, ale myslim daleko lepsi. ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem to sehnal, ale slabota. Čím by to mělo zaujmout nevím teda. Náplně dílů a zároveň i ten hlavní hrdina jsou nezajímavé. Auto tam žádnou roli nehraje, takže to taky nic. To už je lepší Hardcastle a McCormick, což jsem sledoval zároveň s tímto, takže můžu porovnat. 2* ()

Reklama

Reklama