Reklama

Reklama

Harpoon

  • Velká Británie Harpoon
Trailer 1

Obsahy(1)

Trojica najlepších priateľov v zostave Richard (Christopher Gray), Sasha (Emily Tyra) a Jonah (Munro Chambers) si vyjdu na bezstarostnú plavbu, lebo ich vzťahy sa trocha skomplikovali. Myslia si, že sa odreagujú a zabudnú na problémy, ktoré mali pred plavbou. Ale stane sa presný opak a prejdu najväčšou skúškou vo svojom živote. Uviazli na lodi a jedlo a voda sa minuli a ešte vyplávali na povrch ich temne tajomstva a s priateľov sa razom stali rivali o to, kto prežije a kto na lodi umrie. Len dopredu sa tlačí otázka, mal to niekto všetko premyslené, alebo to bola naozaj len všetko zhoda okolností? (Astaroth12)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (47)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Vím, že se často opakuju, no ale nemůžu si pomoct, protože ty zatracený castingový komise asi schválně do filmů vybírají co možná nejhnusnější herce ze všech, aby mě nasraly. Takže opět: Film je to dobrej, za málo peněz hodně muziky a pro milce drsnějšího humoru pošušňáníčko (černá komedie ho plně nevystihuje, spíš tak černokomediální thriller). Ale boha ty tři zjevy v hlavních rolích to je fakt děs. Protivná čůzovitá zmejkapovaná buchta s tím typem xichtu, že byste jí řekli stejně dobře dvacet jako i čtyřicet, samolibá držka její bojfrend a totální vocas, lůzr a přizdisráč jejich společnej kámoš. I když toho bojfrenda bych vlastně toleroval, protože on měl toho samolibýho držku podle scénáře hrát. Ale co naplat - v komorním situačním filmu s pouhými třemi postavami je hodně důležitý, aby vám ty postavy sedly, protože pokud ne, může bejt scénář úplně bohovskej a vy stejně budete celou dobu otráveně pokukovat po časomíře. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl úplně zbytečný film. V podstatě mně zlákal ten námět a přiznávám i řada čtyř hvězdičkových hodnocení, ale... Brutální, pitomé, o ničem. postavy se chovají naprosto nelogicky a jejich neustálé opakování, že dar není harpuna fakt vtipné nebylo. Jako dokázal bych pochopit, že se na jachtě sešli tři blbečci. To se klidně může stát, ale to co se tam dělo pak... Přitom nepojízdná loď mimo lodní trasy nabízí takových inteligentních zápletek... Velká škoda. Ta jachta i oceán byly super... Chvilku jsem myslel, že hodím alespoň jedním golfovým míčkem po rackovi, ale za ten závěr je to - ODPAD. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nóóó tak z toho se vyklubalo nečekaný překvapení. Fakt povedenej Thriller řízlej černou komedií. Podle obsahu by se dalo říct, že je to taková ta x krát viděná klasika. Tři lidi, loď, něco se posere, paranoia,...atd. Ale nenechte se zmást. Tohle je trochu jiný. Je to chytrý, je to hravý, je to napínavý a zároveň vtipný. Dle námořnickejch pověr, který jsem ani já všechny neznal tahle plavba ani dobře dopadnout nemohla. Film má jenom 532hodnocení(čekal bych víc)  a pěkných 62%. Vždycky se najdou lidi kterým film nesedne, protože je zhola nemožný zavděčit se všem. Ale jak se říká za zkoušku nic nedáte. Takže kdo neviděl tak ať to zkusí. Za sebe tenhle film vřele DOPORUČUJU. Pěkný 4hvězdy. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Harpoon je poměrně brutální komediální thriller, skvěle načasovaný v paralele s letošním The Lighthouse, protože oba snímky působí jako námořnická příručka toho, čemu se máte mimo pevninu rozhodně vyhnout, aby jste na sebe neuvrhli smůlu. A že zdejší tři protagonisté udělali snad naprosto vše proto, aby se k nim osud úplně otočil zády, vytváří podloží pro velmi černou komedii. [Sitges 2019] ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Není to nejoriginálnější thriller, který jsme viděli, ale je to jeden z těch nejvíce napjatých a okouzlujících. Je zábavný a divoký. Je to krutý příběh o lidech, kteří plují na moři a nemají morální kompas. Jsou zde ostré a řízné dialogy pro ty, kdo na to mají žaludek. Chvíle nepřekonatelné hlouposti. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Příběh vyprávěný ve filmu, který napsal Edgar Allan Poe, se skutečně stal. Na konci závěrečných titulků je zobrazen náhrobek Richarda Parkera. Jde o skutečný náhrobek člověka jménem Richard Parker, který pocházel z anglického Southhamptonu. (vojacekr)
  • V čase 00:16:12, ve scéně, kdy se baví Richard (Christopher Gray) se svou přítelkyní Sashou (Emily Tyra), je vidět na pozadí zatažená obloha. V další scéně, v čase 00:18:06, kdy odchazí Richard na záď , je obloha bez mraků. (PatchmaN)

Reklama

Reklama