Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1902. Zlatá horečka na Klondiku už dávno skončila a s ní skončily i sny o bohatství a zlatých časech. Některým se podařilo zbohatnout,ale většina zůstala chudá stejně tak, jak na Klondike přišla. Jejich cesty vedou do města Keen Town, kde se zlato z Klondiku objevilo. Tady přichází zákon a s ním místní sheriff, který pozve pistolníky na obranu banky… (CS Film)

(více)

Recenze (15)

Ygnor odpad!

všechny recenze uživatele

Náhodile jsem přepnul na kanál Československo... a lapal po dechu, věru nic strašnějšího jsem v životě neviděl. A to už jsem shlédl několik amatérských snímků, jenž nejsou v této databázi a kterým bych byl ochoten, a rád, dát i plný počet. ()

zette odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud jsem "klondajku" ze soucitu odpad dat nemohl, tady uz musim. Nulovy progres, dost dlouhe na to, aby si divak myslel, ze je to sranda... Kdo nevidel, neuveri. ()

TKKMR odpad!

všechny recenze uživatele

Takmer všetky postavy tu stvárňujú nejakí dôchodcovia. Svoje postavy posúvajú do teatrálnych póz a texty recitujú neprirodzene ako počas povinnej kultúrnej besiedky v domove seniorov. Po všetkých stránkach hrozné... ()

Master19 odpad!

všechny recenze uživatele

Já mám rád takové filmy, kdy si celou dobu říkáte, že byste to natočili mnohem lépe i na mobil. Ale tenhle to není. Je tam zřejmá jistá kvalita, výprava a tak. Takže nemůžu dát nic jiného než odpad, protože když už to brát jako "opravdický" film, tak je opravdu hodně špatný. Ocenil bych triky, kostýmy i docela fajn kameru, ale je to hrozná blbost, u dialogů se divák cítí trapně i za herce a nakonec holý fakt: Klondajk v Brdech neuděláš... ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Jak sem už jednou řekl, hodnocení “odpad” budu dávat jen vzácně  a obzvlášť pečlivě si to rozmyslím u filmů, které jsou amatérské. Tento film je vhodný i k zamyšlení se nad tím, jak těžké je herecké umění. Ukazuje, že není snadné pronést větu, jak těžké je klást důraz na ty správná slova. A co teprve intonace? A jak je těžké napsat smysluplný scénář. Filmová "zmlsanost" už je tak veliká, že je těžké si uvědomit tyto skutečnsti, já to chápu a nedivím se tomu hodnocení...Zde se vcelku povedla výprava, jinak je to fakt amatérština první kategorie. Ale kdo z nás by to zvládl lépe? Každý den potkávám amatéry - ve fitku, v PUBG, za volantem…A i když jim to nejde, tak je to baví a tak to zkouší dál. A to se cení. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Fandím podobným projektům a Pavel Holý má můj obdiv. Pustit se v amatérských podmínkách do celovečerního filmu, zlanařit i známé herce a natočit smysluplný příběh, je velký úspěch. Mně se film líbil, můj oblíbený žánr western, citace z mnoha známých filmů ze stejného žánru je vhodně uplatněna stejně jako známá jména nebo melodie. Amatérští herci hrají, na co mají a je to sympatické. Já odkojený Cimrmanem to beru! ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Je s podivem, že někdo najde peníze na podobný film. Ale ještě víc, že dokáže přemluvit skutečné herce, aby se zde ukázali. Jenže...všichni skuteční profesionální herci se zde jen mihnou. Sedm zbytečných se objeví až na konci, aby každý z nich asi pětkrát zmínil, že jsou opravdu zbyteční. Amatérismus ostatních herců je do nebe volající, když jen odříkávají věty jako by je četli s neskutečnými pauzami. Mimo je střih, který dovolí, abychom sledovali postavu, jak jen pokývá hlavou a střih znovu na další postavu. A kde je příběh? Všechny postavy jen bezbožně tlachají, děj se vede odnikud nikam. Je to šílený film. Parta kamarádů si prostě řekla, že si něco natočí, ale snímek nemá ani hlavu ani patu, nemá děj, nemá hudbu, střih a kvalitnější scénář, dialogy jsou šílené... Od Pavla Holého jsem viděl už Zlatý časy na Klondike a kvalita je v obou případech stejná. ()

Prubner odpad!

všechny recenze uživatele

Volné pokračování autorova předchozího filmu Zlatý časy na Klondike. Myslel jsem si, že Pavel Holý už nemůže natočit nic horšího, než byly Zlatý časy, ale povedlo se. Ten člověk má sice zjevně rád westerny, ale neumí psát scénáře ani režírovat. Děj neexistuje a postavy pronášejí dlouhé dialogy o ničem, v nichž si sdělují informace, které už dávno znají, a to proto, že Holý neumí tyto informace sdělit divákovi jiným způsobem. Prostě amatérský film jako vyšitý. Herecké výkony neherců jsou peklo na zemi. Objeví se tu sice i pár známých herců (Brousek, Podhůrský, Krejčí, režisér Smyczek), ale ti tu mají jen malá camea. A tato camea jsou to jediné, co vás ve filmu aspoň trochu pobaví. ()

Hombre8 odpad!

všechny recenze uživatele

Tentokrát výpravný film s podstatně vyšším rozpočtem, leč výsledek stejný. Ty herecké výkony jsou tristní. Hluboko pod ochotnickým divadlem z Hornej Dolnej. Roswell opět plný počet. Cajk... ()

davidh76 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to je velka hruza. Slovo odpad ziskal novy rozmer. Jsou tvurci, kteri maji problem se vejit do formatu filmu. Zde jsou dialogy tak zbytecne, ze kdyby film trval minutu, stacilo by. Pokud si takh le pan scenarista predstavuje realny rozhovor, modlete se, abyste si s nim nikdy nemuseli povidat. Opravdove filmove peklo. ()

mican 

všechny recenze uživatele

Dnes jsem poprvé koukal na amatérský film Pavla Holého. Podle předchozích hodnocení jsem se vlastně na tento film vůbec dívat neměl a už vůbec polemizovat nad jiným hodnocením, než ODPAD.  Jenomže... Ten scénář není vůbec špatný, jak jej naplnili amatérští herci-neherci je věc druhá. Většina hodnocení ODPAD se třeba vůbec nezaobírala důležitým detailem jako je střih. A střih je jednou z věcí, které tomuto filmečku vytknout asi moc nejde - je dobrý. Maličko nedotažené je, že u scén na ulici je proměnlivé počasí, chvíli je slunečno, chvíli polojasno a jindy je zataženo - ale je to amatérský film a toto je pochopitelné-omluvitelné. Jsem nadšený, že někdo dokázal dát "na plátno" novodobý pokus o Zlatou horečku, bez rozpočtu, bez herců a přitom uceleně, bez mindráků a dívatelně. Píšu "dívatelně", nehodnotím výkony nadšených ochotnických herců, kteří bezesporu ze sebe vydali maximum. PS. Jenom si maličko rýpnu do výpravy, vlajka USA z roku 1902 má ve filmu nesprávný počet hvězd, měly by chybět ty za Oklahomu, Arizonu, Nové Mexiko, Aljašku a Havaj. ()

Reklama

Reklama