Reklama

Reklama

Recenze (7)

kiddo 

všechny recenze uživatele

Od chvíle, kdy se všichni mí přátelé rozhodli vylézt ze studentských brlohů a začít žít normální dospělácký život plný dětí, bridže a účtů, mi nezbývá než jedny ze svých nejoblíbenějších chvilek prochlastaných u béčkových hovadin simulovat pasivně po internetu se svými milovanými "hack frauds". RIP in peace, mé mládí. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

"We don't deserve Rich Evans," okomentoval neznámý uživatel jeden díl. A je to pravda. Rich Evans je RLM, Rich Evans je láska, Rich Evans je životní styl. A Best of the Worst je po re:View to nejlepší, co RLM dělají. Aspoň pokud taky ujíždíte na starých béčkových filmech a instruktážních videích o tom, že EVERYTHING'S A KNIFE AND IT'LL KILL YOU. Na YouTube je jen málo lepších věcí. Sjíždím neustále. ()

Reklama

lajkus 

všechny recenze uživatele

Parta kolem Mika Stoklasi a Jaye Baumana zodpovědná za Half in the Bag a recenze Harryho S. Plinketta se dívá na béčkové filmy... Pravda je že s přibývajícími díly klesá kvalita a recenzenti se neustále více snaží o jakousi improvizovanou komedii, která ale často nedává smysl a člověk si ťuká na čelo.... I tak obzvláště ze začátku je to dost sranda.... Zatím za 5, uvidíme jestli to nebudou moc kurvit.... YOU HACKS!... ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Vždy se těším až jednou za dva měsíce přijde nejen kouzelník, ale i Mike Stoklasa, Jay Bauman a internetová serebrita známá z Ellen Show - Rich "Dick the Birthday Boy" Evans. A co je na programu? Sledovat béčka a instruktážní zapomenuté srajdy na staré videokazetě. Mezi neoblíbenější díly patří - Creating Rem Lezar (kde se dozvíme, kdo skutečně může za 9/11), SOS (kde se dozvíme, že i kulty dělaj hudební videa), a dobré jsou i Ždár Wars: Holiday Speciály (kdy se dozvíme o filmové tragédii s názvem Ištár!). A každoročně tu máme kvalitní Halloweenský a Vánoční spektákl. Dozvíme se, jak se oplodnil Don De Louise? Co má Mike na tom milionu neoznačených kazet? Kde spí Malculy Culkin? A měli by FBI sledovat Neila Breena? Zábava pro celou rodinu. A o tom to přeci je, ne? It's about family and that's whats important. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama