Komisař Montalbano - Série 7 (2008) (série)
Alberto SironiKamera:
Franco LeccaHudba:
Franco PiersantiHrají:
Luca Zingaretti, Cesare Bocci, Peppino Mazzotta, Isabell Sollman, Angelo Russo, Mandala Tayde, Giovanni Moschella, Davide Lo Verde, Marcello Perracchio (více)Obsahy(1)
Jednoho jinak pěkného rána Montalbanovi zhořkne jeho ranní káva. Na pláži před jeho domem leží mrtvý kůň a jak se ukáže, nebyla to přirozená smrt. Záležitost vypadá na první pohled celkem jednoduše. Do místních stájí se vloupali zloději a ukradli dva koně. Jeden z nich patřil kamarádce Montalbanovy přítelkyně Ingrid žokejce Rachel Estermanové, a jako závodní kůň měl velkou cenu. Zároveň se však do Montalbanova domu dvakrát vloupají podivní zloději a Montalbano začne tušit, že tu opět nepůjde o banální loupež a že ty dva zločiny spolu nějak souvisejí. (Česká televize)
(více)Recenze (4)
S komisařem Montalbanou jsem se setkal poprvé. Bylo to setkání hořké, nepěkné, za deštivého a bouřivého počasí a ještě k tomu mi zateklo do bot. A tomuto "seriálu" v mých očích taky teče do bot. Nulové dialogy a herecké výkony taky spíš nic, než moc... S komisařem Montalbanou jsem se setkal naposled. MBZOR! ()
Montalbano je krasny, Montalbano je chytry, Montalbano ma vse co ma spravny sicilsky kommissario mit. Ale fakt. ()
V pohodě, každému se líbí něco jiného - ale správně česky je to s komisařem MONTALBANEM. Že je venku zrovna hnusně, to máš Meteoristo pravdu :-D... ()
Komisař Montalbano je fajn společník na nedělní večer. Když vidím modré moře, modrou oblohu, sluníčko a Montalbana, který v každém díle okouzlí buď hlavní svědkyni nebo poškozenou (případně se nechá okouzlit), vychutná si víno a dobroty italské kuchyně, které mu chystá jeho hospodyně a do toho volá neuvěřitelně hloupý a docela roztomilý Catarella, není možné nebýt spokojen. Jo, málem bych zapomněla: i jako detektivka je to prima :-) ()