Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Angelo, jehož zmizení přišla ohlásit jeho zoufalá sestra, byl nalezen mrtvý, navíc v poněkud choulostivé pozici. Stopy vedou celkem neomylně k jeho milence, atraktivní mladé, ale vdané paní. Co však vypadá jako přehledný zločin z vášně, má daleko složitější pozadí… V tomto dílu podá Catarella heroický výkon v dešifrování hesel do zabezpečených počítačových složek oběti a doktor Augello také vyřeší složitý případ narkomafie, do něhož jsou zapleteny významné politické osobnosti. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tenhle díl byl opravdu příšernost. Buď už jsem jich (těch dílů) viděla skutečně mnoho, nebo mně iritovala nesympatická Lišková, za uši tahající dabing Simony Stašové či skutečnost, že do toho jsou zase nějak namočeni Kuffarovi. Reputaci tomu nemohou napravit ani překrásné sicilské památky a výhled na moře z komisařova domu. Opravdu nepovedené. ()

S120 

všechny recenze uživatele

Ten tam je starý dobrý Montalbano. Novější díly nesahají těm starým ani po paty - Montalbano již není tím sypatickým chlapíkem, dělá spoustu chyb, velmi se paktuje s podezřelými, postupuje nelogicky, ... Nádherným příkladem je tento díl, kde údajná vražedkyně ohlásí na policii vraždu svého bratra a pak teprve začíná likvidovat důkazy (alespoň podle Montalbana). Díl končí tak, že je vražda prakticky neobjasněna a hlavní Montalbanova podezřelá páchá sebevraždu ... Není to rozhodně nejhorší díl, ale je to velmi slabý a špatný díl. ()

Reklama

edie sedgwic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od Montalbanovych pribehov netreba ocakavat ziadne zazraky a zapeklite zapletky. Vacsinou uz po zoznameni sa s postavami viete, kto ma bosoractva na svedomi. Napriek tomu je to prijemna "podivana" aj vdaka pokojnemu priebehu a krasnemu sicilskemu prostrediu. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama