Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bomba nastražená před prázdným skladem, záhadná porucha na autě a opuštěná kráska ve vile u moře: tři pasti políčené na komisaře Montalbana. Jako by se někdo snažil komisaře zmást: v jeho nejnovějším pátrání figuruje záhadná opuštěná vila, milostný příběh jako ze Shakespeara, podivné exploze u bezcenných staveb a nádavkem i několik mrtvých těl. Montalbano se musí vyznat v zrcadlovém bludišti stop, kde vše znamená něco jiného, než se zdá na první pohled. Jedna věc je jistá: za sledem kuriózních událostí se skrývá velký případ. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (5)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

celý seriál jde v poklidném duchu tak jak to mám ráda.Tvůci nic divákovi nepodsouvají násilím.Postava Montalbana není nabušený frajer ale klidně si řeší svoje případy.Krásná scenérie italského městečka...paráda.Nic po čem má pak člověk divoké sny ()

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

K tomuto seriálu mě kdysi přivedl jediný záběr, který byl zrovna v TV, když jsem vešla do místnosti: moře, terasa, na ní stůl, na něm víno....a další záběry nějakého prosluněného jižního náměstí....Myslela jsem, že je to cestopis! Takovou atmosféru totiž bohužel můžeme vidět jen v nich. A hlavně bylo vidět, že je to autentické, žádná německá romantika nebo rádoby italský německý komisař v Benátkách:-). Jsem ráda, že se tento sympaťák vrátil na obrazovky, je to vítaný protipól všech těch šedočernozelených depresáren se sériovými úchylnými vrahy. Ale úplně ze všeho nejlepší je ta gestikulační symfonie i těch nejvedlejších postav. Jak já tohle na Italech miluju! Nikdo to tak neumí a naučit se to nedá, naštěstí! ()

Reklama

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo, až na to, že tam furt telefonují z různých modelů (vytáčet číslo jsem již dlouho neviděla, většinou jen vyťukávat ;-)). Jinak krásné exteriéry - sicilské památky se mi líbí stejně nebo i více než jinde v Itálii a má to sympatické postavy (ty, s nimiž se znovu setkáváme). Pijí tam kafe a jí mořské potvory, za to všechno hodnotím kladně a zápletka je ucházející (ač nikterak převratná). ()

Reklama

Reklama