Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

U snídaně byl z bezprostřední blízkosti zabit střelou do hlavy bohatý účetní Cosimo Barletta. Pitva však odhalí, že příčina smrti byla ve skutečnosti z otrávené kávy a střelba přišla až následně. Montalbano věří, že vrazi museli být dva a jednat nezávisle na sobě v těsném závěsu. Ukáže se, že Barletta měl řadu milenek, které vydíral pořízenými akty, a to je pádný motiv pro vraždu. Navíc noc předtím s ním v posteli spal někdo s dlouhými černými vlasy. Vyšetřování poté rámuje příběh tuláka Camastry, který se spřátelí se Salvem a Livií. (Česká televize)

(více)

Recenze (1)

carl.oesch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak prima, předchozí nesmyslný kopec z hlíny je zapomenut, zase super story se vším, co k tomu patří. Skvělá je komediální scéna, kdy se Montalbano vnutí k Pasqualemu, když snídá a tento konstatuje, že si chce jenom v klidu trochu a zdravě posnídat...ten stůl byl boží, stejně jako mě fascinuje, proč překladatel nazval ony canolli kremrolemi, když to má k těm našim zatraceně daleko. Je to, jako kdyby někdo přeložil špagety jako kulaté dlouhé nudle...:-) ale jinak super, doufejme, že to tak pojede dál. Jenom ta kravka Livie mi tam vadí, ale dělá si to ten Montalbano sám ( :-) ). Pohledná byla dcera zavražděného, přemýšlel jsem, koho mi tak připomíná a napadlo mě, že vypadá jako postarší a korpulentní Eva Burešová. Měla by se kouknou, aby věděla, do čeho jde. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Když se tulák Camastra (Alessandro Haber) potápí, aby zachránil paní Barlettovou, je bos. Když se však vynoří, je obutý. (ladyViolet)

Reklama

Reklama