Reklama

Reklama

USA, 1995, 12 h (Minutáž: 45–90 min)

Kamera:

Marvin V. Rush

Hrají:

Kate Mulgrew, Robert Beltran, Roxann Dawson, Jennifer Lien, Robert Duncan McNeill, Ethan Phillips, Robert Picardo, Tim Russ, Garrett Wang, Brian Markinson (více)
(další profese)

Epizody(15)

Recenze (4)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Divočejší horská dráha jak začátek TNG - pár dobrejch dílů, pár shit dílů a pár ok/meh dílů na jedný hromadě, přičemž do úvodních 15 dílů zvládli tvůrci narvat i holoshit epizodu, noirovou detektivku, 3 díly s cestovánim v čase (v prvních 6 dílech celkem), 1 čistej TOS rip-off... pak tu sou zahozený premisy seriálu, kdy Voyager sice letí plnou rychlostí směr Alpha kvadrant, ale potkává staré problémy/nepřátele jakoby se flákal na místě, "jeho pověst ho předchází" a Neelix zná furt všechno a všechny okolo, pak samozřejmě posádka mixlá ze Starfleet a Maquis, ale spojené problémy se řeší jen namátkově a obratem se vyřeší jakoby šlo jen o detail. Celkově vlastně docela slabá série - v mnohém dost podobně paralelní třetí sérii DS9. ()

Reklama

Galerie (45)

Zajímavosti (6)

  • V příběhu se píše hvězdné datum 48 315,6. (Terva)
  • První série byla předčasně ukončena, když se UPN rozhodli vysílat před začátkem druhé série místo toho některé díly znova. (Galadriel)

Reklama

Reklama