Reklama

Reklama

USA, (1995–1996), 19 h 30 min (Minutáž: 45 min)

Hrají:

Kate Mulgrew, Robert Beltran, Roxann Dawson, Jennifer Lien, Robert Duncan McNeill, Ethan Phillips, Robert Picardo, Tim Russ, Garrett Wang, Raphael Sbarge (více)
(další profese)

Epizody(26)

Recenze (4)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle skoro předstihlo závěr DS9 v soutěži o dno star treku - a jakože to prohrává HODNĚ těsně, v podstě jen tim že "DS9 mystical shit diváka urážející" je horší než "Voyager nudně špatný" (8x odpad, 9x 1* a 2x 2*, to je 17 fakt špatnejch z 26, proti tomu jen 3x 4-5*). Technický provedení je slušný, ALE: neustálý porušování základní premisy seriálu, nudný a/nebo blbý zápletky, u lepších zápletek blbý zpracování a/nebo neschopnost je vyždímat, do toho citelná nadmíra otravností jako Neelix, Seska, Chekotayovo indiánství/náboženství atp. co zvládnou znechutit do protivnosti i jinak průměrně nijaký díly (nebo zničit ty slušný), do toho protivný (Kazoni) a nesmyslně hloupí nepřátelé (ty V-něco vesmírný zombie)... fakt děsnej shit tahle série. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Drobnou roli důstojníka hvězdné flotily si zahrál jordánský korunní princ Abdalláh, pozdější král Jordánského hašimovského království Abdalláh II. bin al-Husajn. (Ampi)
  • V čase 6:55, ve scéně na ošetřovně, létá kolem hlavy Kathryn Janeway (Kate Mulgrew) moucha. (Dvojirakri)

Reklama

Reklama