Reklama

Reklama

Paris a Janeway diskutují o porušení Základní směrnice, aby zachránili planetu před zničením. (SkyShowtime)

Recenze (5)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší díl který předznamenává největší neduh Voyageru - jeho špičkové epizody jsou na podobné úrovni jako špičkové epizody TNG či TOS, ale průměr je znatelně níž než průměr obou zmíněných seriálů. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I feel it is my duty to point out there is absolutely no logical reason to believe Kes is correct. However, since I have no alternative course of action to recommend at this time, I suggest we proceed." ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Laciná anti-nukleární alegorie ve Star treku? Pre-warp, dokonce před-satelitní civilizace, co industriálně ovládla technologii, se kterou i Romulani experimentovali poměrně nedávno a odpálili se tim? A phasery náhodou interagujou s časoprostorovejma trhlinama? Plus hrozně protivnej malej fracek, Star trek by se fakt měl držet od dětí pryč. Plus ty příšerný hippie trička. Ten závěr - ok no. Btw. "udržujte kurz, warp 6?" - na lodi co má mít cestovní rychlost warp 9.975, když mě čeká 75 let cesty domů a warp škála je nelineární? Janeway spěchá na eko rychlost nebo co? ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve VOY se s těma posunama v časoprostoru neštvou... Na lodi je časoprostorový generátor, postavy mají časoprostorové majáčky. Dalo by se říct, že to je až moc na loď federace, která přesuny v čase nepodporuje... ()

Reklama

Reklama