Reklama

Reklama

Neelix čelí jisté smrti, když mu lidé zasažení morem odebírají plíce. (SkyShowtime)

Recenze (6)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vidiiani přichází na scénu. V dětství mi tahle epizoda přišla téměř hrůzostrašná, ale teď mi připadá, že nedostatečně využila potenciál zajímavé rasy. Doktor svým velice chytrým nápadem poprvé ukázal, že jeho potenciál je mnohem větší, než by jeho funkce naznačovala. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

trocha primitivního klonování a celá zápletka se rozpadne jak domeček z karet - což muselo bejt zjevný už v době vzniku. Škoda. Ten základní koncept neni úplně bez potenciálu a ten asteroid sice nedává smysl, ale nápad to je taky dobrej. Nicméně celá epizoda stojí a padá na Doktorovi. Což má už tady nějaké trhliny - ok že má naprogramované lidské chování, viděli sme v DS9 - ale to že je od základu efektivně nerozlišitelnej od sebeuvědomnělý AI i svýma možnostma je trošku přestřel. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neelix není úplně hrozná postava, ale mým oblíbencem taky není, takže je to takové půl na půl... Holografické plíce byl zajímavý nápad a The Doctor se začíná zamýšlet nad svým sebezdokonalováním, které je ve výsledku jedna z nejlepších věcí na celém VOY! Doktor je/bude prostě špičková postava! ()

Reklama

Reklama