Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doctor přikáže Janeway relaxovat. Bohužel její titul před jménem jí to moc nedovoluje. K tomu je tu brzké setkání s Bothany. Při procházce na lodi uvidí postavu z holorománu. To stejné se stane na ošetřovně a v kapitánově kajutě. Co se to děje? (Varan)

Recenze (5)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemastná, neslaná epizoda s potenciálně smrtonosným nepřítelem, bohužel s trestuhodně promrhaným námětem. Voyager se k podobné zápletce ještě několikrát vrátil, a pokaždé ji zpracoval lépe. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I've been in subspace contact with some old friends of mine. Nomads, collectors, much as I used to be. They're in a position to gather information during they're travels. What they've told me doesn't sound good. There are lots of rumours about ships entering Bothan space never to be heard from again. My sources on Mithren say they have lost a number of vessels. They say the Botha protect their territory fiercely." ()

Reklama

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když sem neproklikával holoshit, tak sem proklikával Neelixe. To ostatní byla nejdřív nuda a pak fakt otravná psycho-dramatizace, kde ale nikdo nedostal nic zajímavýho k hraní. A aby mohla Kes všechny zachraňovat, tak se odflákne i reakce Tuvaka s jeho telepatií a Vulkáýnskou duševní disciplínou. A závěrečnej twist byl naprostej shit. Malý bonus za to, že doktor zařadil mimozemské vetřelce na seznam k prošetření při halucinacích, jakoby se Starfleet snad i poučila. Tak tak se to vydrápává z odpadu na 1*. ()

wenca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný nápad cpt. Janeway. Když absolutně nestíhá v práci, tak si jde na radu doktora odpočinout do simulátoru, kde způsob odpočívání znamená dělat služku nějaké naprosto creepy rodině. Až v práci nebudu stíhat, tak si vezmu dovolenou a půjdu si odpočinou někam na brigádu.. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama