Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chakotay a Janeway byli nakaženi virem vesmírného hmyzu. Podle Doctora je paradoxně jediné, co jim může pomoc k vyléčení, zůstat na planetě, kde byli nakaženi. Janeway tak předá velení lodi Tuvokovi. Přikáže mu, aby se loď vydala opět na původní kurz na Zemi. To vyvolá v posádce smíšené pocity a rozdělí se na dva tábory – ti, co se se situací „smířili“, a ti, co hodlají Janeway a Chakotayovi pomoc. Chakotay a Janeway se mezitím smiřují se situací a objeví krásy planety. (Varan)

(více)

Recenze (6)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle mohl být opravdu skvělý díl, jenže to by museli scenáristé přitlačit na emoce a trochu vyhrotit náladu na lodi i na povrchu. Zůstalo jen u nenaplněného potenciálu, jak je u toho seriálu nezřídkým jevem. ()

sirien odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Samoúčelnej násilnej loveshit autorky co nechtěla psát star trek, roztahaně nudnej bez čehokoliv zajímavýho s opět úplně blbejma Vidiianama.  (Janeway co se ve strachu před bouřkou schovává v Checkotayově obětí je priceless shit momentka) ()

Joshua.Lukas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odkdy podle směrnic hvězdné flotily chodí na průzkumy současne kapitán s prvním důstojníkem? To si vyšli na dovolenou? Hezká idylka na planetě. Voyager má více než stočlennou posádku a průzkumy provádí zásadně hlavní důstojníci. Logika v prdeli... ()

Reklama

Reklama