Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Voyager vletí do Nekritské soustavy. Zastaví se u vesmírné stanice. Zde mají šanci nakoupit zásoby. Neelix se setká se starým přítelem, kterému se svěří, že oblast za stanicí nezná a potřebuje pomoc s nalezením mapy oblasti. Ovšem k uzavření obchodu jsou třeba jisté „léky“. Předání se zvrtne a dojde ke střelbě. Neelix a jeho přítel se nouzově transportují. Neelix se dozví, že se nejednalo o léky, ale o drogy. Jenže šéf stanice se o střelbě dozvěděl a analýzou bylo zjištěno, že se jednalo o phaser Hvězdné flotily. Tuvok byl pověřen vyšetřováním činu... (Varan)

(více)

Recenze (5)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neelix narazil na meze svých znalostí a pokouší se být užitečný, aby nebyl z posádky vyštván. To ho zavede až za hranu zákona a otestuje jeho oddanost principům Hvězdné flotily. Námět to byl zajímavý, ale potenciál byl spíše nenaplněn. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I've thought a lot about that, and it comes down to one simple fact: I didn't tell the truth. I made a mistake - which happens to people - but if I'd admitted that mistake, it would have been a lot better, but I lied about it and it nearly ruined my life." ()

sirien odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá epizoda Neelix shit. Voyager konečně uznal debilitu faktu že Neelix po dvou letech letu stále zná okolí, ale naději že by Neelixe bylo míň nemám. Je to tuctová crime epizoda s naprosto slabou Janeway co za ohrožení posádky a zločin trestá jak za zapomenutej domácí úkol, možná by to oběktivně bylo na 2*, ta obchodní stanice byla skoro i zajímavá - ale fuck Neelix. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama