Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na vzdálené planetě žije rasa Vothů. Vothové věří, že se vyvinuli z lidí. Místní profesor Gegen totiž nalezl kosti člověka a uniformu Hvězdné flotily. Pokusí se objev obhájit u komise starších, což je nepřesvědčí a je to pro ně kacířská myšlenka. Gegen se výzkumu vzdát nehodlá a se svým pomocníkem se inkognito vydají na Voyager... (Varan)

(více)

Recenze (7)

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pěkný námět, dinosaury jsem měl vždy rád. Klidně tu první část bez Voyageru mohli prodloužit. Pak to začíná zase trochu váznout. Extrapolace evoluce bez informace o prostředí byla dost směšná, autoři stále nepochopili jak evoluce funguje. Stejně tak představa, že by vyvinuli vesmírné lety už na Zemi, čekal jsem že to svedou na někoho jiného nebo na to, že byl kus Země vymrštěný do vesmíru. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začínalo to fakt slibně. Dokud se to nezvrhlo v tuctovej motiv vědy vs. dogmatismu. A i pak to bylo na solidní 3*, dokud to zbytečnou gradací neustřelilo do neuvěřitelnejch sázek (tak hrozně věřim, že zničej celej Voyager nebo zavřou posádku na věčnost...) a těžce předvídatelnýho konce. A i tak by se to na ty 3* možná i vyškrabalo - jenže Chekotay prostě neni Picard a ty proslovy mu fakt nejdou. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I know from the history of my own planet that change is difficult. New ideas are often greeted with skepticism, even fear, but sometimes those ideas are accepted, and when they are... progress is made. Eyes are opened." Jedna z najlepších epizód, ak nie najlepšia. V rámci Star Treku celkovo. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teorie to není úplně šílená. Kdybysme dnes zmizeli, za deset miliónů let po nás zůstanou jen velmi nepřímé stopy. Za šestinásobek doby ani to. Zápletka ovšem zůstala napůl nevyužitá. První část s pátráním měla být delší, nebo naopak soud stěžejnější. Rozsudek mě ovšem potěšil, protože mě překvapil. Tohle si scenáristé ve Star Treku často nedovolí. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama